«Πάλευα με την κατάθλιψη όλο το 2019»: Η σοκαριστική εξομολόγηση της star που δεν περιμέναμε

«Πάλευα με την κατάθλιψη όλο το 2019»: Η σοκαριστική εξομολόγηση της star που δεν περιμέναμε

Και φυσικά κανείς δεν είχε καταλάβει τίποτα.

Οι μέρες που διανύουμε είναι περίεργες και ιδιαίτερες, μιας και η κατάσταση εγκλεισμού δεν είναι μία εύκολη υπόθεση. Όλοι μας περνάμε δύσκολα και όλοι μας ερχόμαστε αντιμέτωποι με πρωτόγνωρα συναισθήματα μιας και ομολογουμένως η καραντίνα δεν ήταν κάτι που είχαμε ξαναβιώσει.

Άλλοι λοιπόν το ρίχνουν στη γυμναστική, άλλοι στη μαγειρική και άλλοι στις... εξομολογήσεις. Μία τέτοια λοιπόν, έκανε και η διάσημη καλλονή, η οποία είναι ένα από τα πιο πολυφωτογραφημένα πρόσωπα του πλανήτη, με ένα super hot instagram account, και φυσικά εκατομμύρια followers.

Με ένα πολύ ειλικρινές και συγκινητικό post, εξομολογήθηκε τα εξής: «Το 2019 ήταν μία πολύ δύσκολη χρονιά για μένα, και πάλεψα με την κατάθλιψη. Η μαμά μου ήταν σοβαρά άρρωστη και δεν έβρισκα νόημα σε τίποτα. Σίγουρα το 2020 μέχρι στιγμής είναι πολύ δύσκολο, αλλά ομολογώ ότι πλέον έχω μάθει πώς να φροντίζω τον εαυτό μου. Γενικά δεν συνηθίζω να κάνω προσωπικές εξομολογήσεις, αλλά σκέφτηκα ότι λέγοντας αυτά, ίσως βοηθήσω κάποιους ανθρώπους που αυτή την περίοδο νιώθουν αγωνία, απελπισία και απογοήτευση».

Ποια είναι όμως η star; Δες την παρακάτω gallery: