Η μικρή Beyonce κλαίει γιατί δεν την παίζουν οι φιλενάδες της

Η μικρή Beyonce κλαίει γιατί δεν την παίζουν οι φιλενάδες της

Αυτό το άσμα θα τραγουδούσε, αν το ήξερε, η μικρή Beyonce που δεν είχε και τόσους πολλούς φίλους μεγαλώνοντας.

Έτσι εξομολογήθηκε η νεαρά super star που αναγκάστηκε να σταματήσει το σχολείο στα 14 της για να κατακτήσει την κορυφή των charts χτίζοντας την καριέρα της στη μουσική. Η 29χρονη τραγουδίστρια μεγάλωσε στο Χιούστον του Τέξας και παραδέχεται πως μπορεί να κέρδισε φήμη, δόξα και επιτυχία αλλά έχασε σε κοινωνική ζωή κατά την παιδική και εφηβική της ηλικία. «Σταμάτησα το σχολείο στα 14 και είχα δάσκαλο σπίτι. Δεν ήμουν ποτέ για αρκετό χρόνο με άλλους ανθρώπους ώστε να προλάβω να κάνω φίλους και, έτσι, η οικογένειά μου έγιναν οι φίλοι μου» είπε σε συνέντευξή της το «Destiny's Child».

Το τίμημα, όμως, ήταν συνειδητό αφού η Beyonce Knowles ήξερε από νωρίς πως αυτό που ήθελε πιο πολύ από όλα ήταν να ασχοληθεί με τη μουσική και όλες οι θυσίες της ανταμείφθηκαν τελικά, με την τεράστια επιτυχία της.

Αν και ντροπαλό παιδί η Beyonce ένιωθε πάντοτε άνετα πάνω στη σκηνή όταν «φορούσε» το alter ego της και τραγουδούσε με πάθος για τους θαυμαστές της. Σε μια συνέντευξή της στη Sun είπε «Από πολύ νωρίς η μητέρα μου με παρότρυνε να είμαι αυτή που θέλω να είμαι και έτσι στην αρχή ήθελα να γίνω hair stylist για κάποιο διάστημα και έπειτα δασκάλα χορού. Όταν ήμουν επτά ετών ανέβηκα για πρώτη φορά στη σκηνή και ερωτεύτηκα το συναίσθημα. Ένιωθα αμήχανα με τα άλλα παιδιά αλλά πολύ βολικά πάνω στη σκηνή. Είπα στη μαμά μου: δεν πρόκειται να πετύχω αλλά θα γίνω τραγουδίστρια».

Είχε άδικο.