Eπίθεση σε Meghan Markle, Diana, Harry και William: Οι ασυγχώρητες μπηχτές

Νατάσσα Σχοινά
Eπίθεση σε Meghan Markle, Diana, Harry και William: Οι ασυγχώρητες μπηχτές

Έπιασε τους πιο γνωστούς royals στο στόμα της και δε φαντάζεσαι τι είπε.

Τι κι αν πήραν την απόφαση να μετακομίσουν για να βρει η οικογένειά τους την ησυχία της, τι κι αν προσπαθούν να κάνουν τη μετάβαση με τον πιο ανώδυνο τρόπο και συμφωνώντας σε όλα όσα τους έχει πει η βασίλισσα και το Παλάτι, η Meghan Markle κι ο πρίγκιπας Harry μάλλον έχουν ακόμη πολύ δρόμο μπροστά τους για να μπορέσουν να πουν ότι το σπίτι τους έχει βρει λίγη ησυχία.

Ειδικά αν πιάσουμε τη Meghan, αυτό που θα δούμε είναι ότι τα Μέσα την έχουν βάλει για τα καλά στο στόχαστρο, με την πιο πρόσφατη κατηγορία να θέλει καθαρά δική της απόφαση τη μετακόμιση στον Καναδά. Αλλά επειδή ο Harry δεν υπήρχε περίπτωση να την αφήσει απροστάτευτη, έσπευσε για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Το χειρότερο είναι ότι άνθρωποι, που ισχυρίζονται ότι έχουν πληροφορίες εκ των έσω, βγαίνουν δημόσια και κάνουν δηλώσεις που σχετίζονται με τον χαρακτήρα και τη συμπεριφορά της. Μήπως, όμως, το κάνουν γιατί η Meghan είναι ένα όνομα που πουλάει;

Τι συνέβη πρόσφατα. Η Anne Glenconner, φίλη της πριγκίπισσας Μαργαρίτας, έδωσε συνέντευξη στην Guardian και, παρά το ότι αρχικά είχε πει στη δημοσιογράφο να μην πιάσει το θέμα Meghan, τελικά το άνοιξε μόνη της, με τη δικαιολογία ότι εκεί πήγαιναν οι ερωτήσεις και κάνοντάς μας να αναρωτηθούμε για ποιον λόγο άρα ισχυρίστηκε ότι δεν ήθελε να το σχολιάσει.

Η δήλωση που έκανε σε καμία περίπτωση δε δείχνει κάποια εκτίμηση προς τη σύζυγο του Harry ενώ δεν παρέλειψε να πετάξει σπόντα μέχρι και προς την εκλιπούσα μητέρα των πριγκίπων και πριγκίπισσα της Ουαλίας, Diana, και στους ίδιους τους διαδόχους.

Διάβασε τι ακριβώς είπε στην παρακάτω gallery.