Η Adriana Lima με αθλητικό μπουστάκι και κολάν είναι ό,τι πιο hot έχεις δει στην καραντίνα

Η Adriana Lima με αθλητικό μπουστάκι και κολάν είναι ό,τι πιο hot έχεις δει στην καραντίνα

Δεν υπάρχει αυτή η γυναίκα...

Το να σου αναφέρουμε για εκατοστή φορά το πόσο κούκλα είναι η Adriana Lima είναι μάλλον περιττό, αλλά έλα που κάθε τρεις και λίγο αποφασίζει να κάνει και κάτι άλλο κι η όλη διαδικασία κρίνεται απαραίτητη. Μιλάμε για ένα μοντέλο από αυτά ξέρεις εξαρχής ότι θα μείνουν στην ιστορία του χώρου γιατί δεν έχει μόνο το κορμί να υποστηρίζει το επάγγελμα, αλλά και το συγκλονιστικό της πρόσωπο.

Για να ικανοποιήσει τους πάνω από 12 εκατομμύρια followers της, η Adriana χρησιμοποιεί καθημερινά τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κι ανεβάζει διαρκώς υλικό με όλα αυτά που έχει μέσα στο πρόγραμμά της.

Τώρα που βρισκόμαστε σε κρίση κι εν μέσω καραντίνας κορονοϊού, περνάμε σχεδόν όλον τον χρόνο μας στο σπίτι, κάτι που σημαίνει ότι εκ των πραγμάτων θα βρούμε τρόπο να προσαρμόσουμε όλες τις προ ιού ασχολίες μας.

Η Lima που είναι γνωστή για την αγάπη της στη γυμναστική -εξ ού και τέτοιο κορμί- ανέβασε ένα βίντεο και φωτογραφίες, στα οποία φοράει αθλητικό μπουστάκι και κολάν για να γυμναστεί και το θέαμα είναι, όπως μπορείς να φανταστείς, hot.

Ιδού το βίντεο:




Δες τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στην gallery που βρίσκεται στη συνέχεια.