Η μεταμεσονύκτια κουβέντα των 4 διάσημων Ελληνίδων: Ήξερες ότι είναι φίλες;

Η μεταμεσονύκτια κουβέντα των 4 διάσημων Ελληνίδων: Ήξερες ότι είναι φίλες;

Εμείς όχι

Μπορεί αυτές τις 15 μέρες να βρισκόμαστε όλοι σε κατ’ οίκον περιορισμό, όμως οι σχέσεις μας με τους αγαπημένους μας ανθρώπους έχουν γίνει τώρα πιο δυνατές από κάθε άλλη φορά. Μπορεί η επικοινωνία να μην είναι άμεση και να μην βλέπεις τις φίλες και την οικογένειά σου, τα social media όμως έχουν φροντίσει για να μας φέρουν πιο κοντά με τις βίντεο κλήσεις.

Και αυτό δεν το νιώθεις μόνο εσύ, αλλά όλος ο κόσμος. Τόσο οι διπλανοί σου, όσο και αυτοί της εγχώριας –και μη- showbiz. Για παράδειγμα εχθές είχαμε μια μεταμεσονύκτια συζήτηση 4 διάσημων Ελληνίδων celebrity που δεν ξέραμε καν πως είναι κολλητές μεταξύ τους. Είχαμε μια αίσθηση πως μεμονωμένα μιλούσαν, αλλά όχι πως οι 4 τους είναι τόσο κολλητές.

Εχθές αργά το βράδυ και λίγο μετά τα μεσάνυχτα η Αθηνά Οικονομάκου είχε μια μεταμεσονύκτια συζήτηση με τις φίλες της και με ένα print screen μας έδειξε πως συζητούσαν χθες βράδυ. Και αν σε αυτό το print screen περιμένεις να δεις τη Βάσω Λασκαράκη, την Αθηνά, τη Νικόλ Παναγιώτου και την Κωνσταντίνα Βασιλείου έκανες λάθος.

Αυτό το post στο Instagram μας εξέπληξε και μάθαμε πως αυτές οι 4 γυναίκες είναι πολύ καλές φίλες μεταξύ τους. Μπορείς όμως να φανταστείς για ποιες μιλάμε; Μπες στη gallery που ακολουθεί και δες τη φωτό.