Η πρώην του Robert Kardashian κατήγγειλε σοβαρά εγκαύματα στο σώμα της κόρης τους

Πατούλια Κατερίνα
Η πρώην του Robert Kardashian κατήγγειλε σοβαρά εγκαύματα στο σώμα της κόρης τους

Ο Rob και η πρώην του ξανά στα μαχαίρια

Στο τμήμα φροντίδας και οικογένειας του Los Angeles βρέθηκε η Black Chyna, για να διερευνηθούν τα εγκαύματα πρώτου βαθμού από τα οποία υποστηρίζει πως υπέφερε η τρίχρονη κόρη της Dream όσο βρισκόταν υπό την φροντίδα του πατέρα της Robert Kardashian.

Το έγκαυμα συνέβη στα τέλη Φεβρουαρίου και η 31χρονη Chyna έσπευσε να ζητήσει ιατρική βοήθεια για το παιδί της ενώ ο Robert παραδέχτηκε πως συνέβη κάποιο ατύχημα με αποτέλεσμα το κάψιμο στο πόδι του παιδιού, κάτι που υποσχέθηκε να μην ξανασυμβεί.

Στις 21 Μαρτίου η μικρή Dream είχε ξανά ένα κάψιμο πολύ κοντά στο προηγούμενο, κάνοντας έξαλλη τη μαμά της μικρής ενώ ο αδερφός των Kardashian αρχικά παραδέχτηκε πως συνέβη και πάλι κάποιο ατύχημα.

Λίγο αργότερα, ο 33χρονος Rob έβαλε την νταντά που τον βοηθάει με την Dream να μιλήσει και να παραδεχτεί πως το ατύχημα έγινε όσο εκείνη πρόσεχε τη μικρή με ένα φωτιστικό.



Το κάψιμο ήταν αυτή τη φορά δεύτερου βαθμού και η μητέρα της μικρής έκρινε σκόπιμο να ζητήσει από την αστυνομία να μελετήσει τα περιστατικά.

Ο Rob απέλυσε την νταντά αλλά η πρώην του επιμένει πως οι επισκέψεις της μικρής στον πατέρα της αυτή τη στιγμή θέτουν σε κίνδυνο τη σωματική της ακεραιότητα.

Ο δικηγόρος του Rob επιμένει πως το παιδί αποτελεί τη μοναδική προτεραιότητα του ριάλιτι σταρ αλλά η Chyna επιμένει πως τον τελευταίο μήνα το παιδί επιστρέφει με αδικαιολόγητα κοψίματα, καψίματα και μελανιές.

Οι δύο πρώην θα συναντιούνταν στα δικαστήρια στις 24 Μαρτίου για την διαδικασία της επιμέλειας του παιδιού την οποία διεκδικούν και οι δύο αλλά το δικαστήριο αναβλήθηκε λόγω κορονοϊού.