Αυτή τη φωτογραφία από τον γάμο της Ευγενίας δεν την είχες δει ξανά

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αυτή τη φωτογραφία από τον γάμο της Ευγενίας δεν την είχες δει ξανά

Η φωτό που βλέπει πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας

Τον Οκτώβριο του 2018 η πριγκίπισσα Ευγενία και ο αγαπημένος της Jack Brooksbank ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας και ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, ανταλλάσσοντας όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης μπροστά σε αγαπημένους φίλους και συγγενείς, και όχι μόνο.

Πριν από τρεις ημέρες η Ευγενία είχε τα γενέθλιά της, έγινε 30 χρονών και εκείνοι τα πέρασε με τον σύζυγό της. Δεν έγινε κάποιος εορτασμός με φίλους και συγγενείς, αφού όλοι βρίσκονται σε καραντίνα εξαιτίας της πανδημίας που πλήττει το Ηνωμένο Βασίλειο, και τον υπόλοιπο κόσμο.

Όλοι της ευχήθηκαν μέσα από τα social, όπου και είδαμε ανάμεσα στις ευχές μία φωτογραφία από τον γάμο της, την οποία δεν είχαμε ξαναδεί μέχρι σήμερα. Τη φωτογραφία ανέβασε η μητέρα της, δούκισσα της Υόρκης, Sarah Ferguson, με την οποία και ευχήθηκε χρόνια πολλά στην κόρη της. Όπως θα δεις και στη gallery που ακολουθεί η φωτογραφία αυτή είναι ένα κοντινό πλάνο της λαμπερής Ευγενίας, η οποία όμως είναι εντελώς αμακιγιάριστη.

Η πριγκίπισσα Ευγενία ακόμη κι έτσι έλαμπε από ευτυχία και στην φωτό αυτό είναι διάχυτο. Η Ευγενία χαμογελάει πλατιά και αυτή η φωτό είναι ότι πιο όμορφο είδαμε από τον γάμο της. «Η αγαπημένη μου φωτογραφία. Μόνο για την μαμά της την ημέρα του γάμου της, και σήμερα το κοριτσάκι μου γίνεται 30. Χαρούμενα γενέθλια μικρή μαγική μου σκόνη», έγραφε η Sarah στο post της.