Oh! Το video με τα παιδιά της Kate Middleton δεν έχει σχολιαστεί ακόμα από τους θείους στον Καναδά

Πατούλια Κατερίνα
Oh! Το video με τα παιδιά της Kate Middleton δεν έχει σχολιαστεί ακόμα από τους θείους στον Καναδά

Tο video με τα τρία παιδιά έχει ήδη ξεπεράσει τα 5 εκατομμύρια views

Χτες το απόγευμα, στις 8 ακριβώς, ακολουθώντας το παράδειγμα κι άλλων χωρών, οι άνθρωποι στη Βρετανία βγήκαν στα μπαλκόνια και τις αυλές τους για να χειροκροτήσουν το ιατρικό προσωπικό που κάνει τα αδύνατα δυνατά εν μέσω της πανδημία του κορονοϊού.

Στην κίνηση αυτή έλαβε μέρος και η Βρετανική Βασιλική Οικογένεια, με τον πρίγκιπα William και την Kate Middleton να καταγράφουν ένα συγκινητικό βίντεο με τα τρία παιδιά τους στο Instagram να χειροκροτούν το ιατρικό προσωπικό.

Το βίντεο έχει αποσπάσει περισσότερα από 5 εκατομμύρια views και ο πρίγκιπας George, η πριγκίπισσα Charlotte και ο μικρότερος πρίγκιπας Louis φέρνουν με το χαμόγελό τους την αισιοδοξία που χρειάζεται κάθε Βρετανός που δοκιμάζεται.


https://www.instagram.com/p/B-NZ0tSFc0X

«Προς όλους τους γιατρούς, τις νοσοκόμες, τους φαρμακοποιούς, όσους εργάζονται εθελοντικό και προς όλο το ιατρικό προσωπικό που δουλεύει χωρίς να δείχνει σημάδια κούρασης, για να βοηθήσει όσους έπληξε ο COVID19: Σας ευχαριστούμε», έγραφε η λεζάντα.

Την κίνηση υποστήριξε και η βασίλισσα Ελισάβετ και μέσα από το κάστρο του Windsor στο οποίο έχει αποσυρθεί η βασίλισσα και ο πρίγκιπας Φίλιππος, οι καμπάνες ήχησαν κι ακούστηκαν χειροκροτήματα από το προσωπικό, ακόμα και μια τρομπέτα.



Στον μακρινό Καναδά και συγκεκριμένα στο Vancouver Island, ο λογαριασμός του Sussex προτίμησε να υποστηρίξει την κίνηση με ένα story, λίγο μετά το ποστ του Kensington.

Έλα όμως που 12 ώρες αργότερα, δεν έχει γίνει κανένα απολύτως σχόλιο από τον λογαριασμό του Sussex που χειρίζεται η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry στο Post με τα τρία ανίψια τους!

Δες το στόρι παρακάτω