Τανιμανίδης- Μπόμπα: Έκαναν το πιο επικό βίντεο στο Τik Tok & συγκέντρωσε πάνω από 400χιλιάδες views

4 SHARES

Αξίζει να το δεις μέχρι το τέλος

Απέχουμε τρεις μόλις ημέρες από το να συμπληρώσουμε και να στρογγυλοποιήσουμε τις μέρες της καραντίνας μας, οι οποίες θα γίνουν 20. Και το να είσαι 20 μέρες κλεισμένος στο σπίτι μπορεί να κάνει καλό στη μείωση της διασποράς του κορονοϊού, δεν κάνει όμως το ίδιο καλό στην ψυχολογία σου.

Ψάχνεις να βρεις διάφορους τρόπους να σκοτώσεις την ώρα σου αν δεν δουλεύεις και αφού έχεις ψάξει όλο το feed στο Instagram, έχεις κάνει γυμναστική, έχεις φάει ότι βρίσκεται στο ψυγείο σου, αποφασίζεις να φτιάξεις προφίλ στο Tik Tok. Είναι η τελευταία μόδα στα social media και σίγουρα η πιο διασκεδαστική.

Challenges, χορευτικές κινήσεις και βίντεο με ατάκες από τις αγαπημένες σου ελληνικές σειρές έρχονται για να σε κάνουν λίγο να το διασκεδάσεις. Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης έχουν ήδη φτιάξει προφίλ στο Tik Tok και προχθές μας έδειξαν το πρώτο τους βίντεο. Ωστόσο το καλύτερο ήταν αυτό που ανέβασαν εχθές και που συγκέντρωσε πάνω από 400 χιλιάδες προβολές.

Σάκης και Χριστίνα έφτιαξαν το πιο επικό βίντεο και ένα πράγμα έχουμε μόνο να παρατηρήσουμε, πως ο παρουσιαστής έχει κυριολεκτικά μέση δαχτυλίδι. Δες το βίντεο που ακολουθεί και θα καταλάβεις γιατί άξιζε πραγματικά τον κόπο.

4 SHARES
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ