O Jake Gyllenhaal πήγε να κάνει παρέα στις πολικές αρκούδες

O Jake Gyllenhaal πήγε να κάνει παρέα στις πολικές αρκούδες

Όχι για τα γυρίσματα κάποιας νέας ταινίας, αλλά για να εξερευνήσει την άγρια Ισλανδία.

Αν μέχρι τώρα νομίζατε πως ο Jake Gyllenhaal είναι απλώς άλλος ένας celebrity ηθοποιός του Hollywood, με τις σχέσεις, τα πάρτι, τις βίλες και τη γενικότερη καλοπέρασή του, να σας ενημερώσουμε πως κάνατε λάθος.

Ο Gyllenhaal, αφού τέλειωσε με τα γυρίσματα της ταινίας «Source Code» η οποία προβάλλεται ήδη στις αίθουσες, και έχει στα σκαριά άλλες δύο ταινίες για το 2012, αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα από τα κινηματογραφικά πλατό και να πάει ένα ταξίδι μέχρι την Ισλανδία. Όχι για διακοπές, ωστόσο.

O 30χρονος ηθοποιός ταξίδεψε μαζί με τον Bear Grylls, τον παρουσιαστή του ντοκιμαντέρ «Man vs. Wild» του Discovery Channel, για τα γυρίσματα ενός επεισοδίου της εκπομπής για τη νέα σεζόν, το οποίο έλαβε χώρα για δύο μέρες στο αφιλόξενο περιβάλλον της Ισλανδίας.

Gyllenhaal και Grylls βρέθηκαν για ένα διήμερο ανάμεσα σε λευκά βουνά, παγετώνες και ενεργά ηφαίστεια, για να ζήσουν μια εμπειρία πρωτόγονης επιβίωσης και να εξερευνήσουν το μέρος.

«Το παν για μένα, είναι η ανακάλυψη», δήλωσε ο Jake. Το επεισόδιο θα προβληθεί από το Discovery Channel στις 11 Ιουλίου.