Η Ξανθούλα από το GNTM ποζάρει topless με δερμάτινο jacket και δεν πιστεύουμε στα μάτια μας

Η Ξανθούλα από το GNTM ποζάρει topless με δερμάτινο jacket και δεν πιστεύουμε στα μάτια μας

Έχεις δει πόσο έχει αλλάξει ε;

Η Ξανθούλα Τζερεφού ήταν ένα από τα πρώτα plus size μοντέλα που είδαμε στην επιστροφή του Greece’s Next Top Model το 2018, και πολύ μας άρεσε η προσθήκη αυτή. Η Ξανθούλα πέρασε από τις οντισιόν και το bootcamp, μπήκε στο σπίτι του reality μοντέλων και κατάφερε να φτάσει σε ένα αρκετά καλό σημείο μέσα στο παιχνίδι.

Το σημαντικότερο ήταν πως η Ξανθούλα είχε αυτοπεποίθηση και αυτό δεν το έκρυψε ούτε μια στιγμή, ακόμη και όταν η Ειρήνη Ερμίδου της έκανε λεκτικό bullying για τα κιλά και το λίπος της. Τώρα αν την ακολουθείς στο Instagram θα έχεις δει το πόσο έχει αλλάξει η πρώην παίκτρια του GNTM, ενώ δεν είναι λίγες οι φωτογραφίες της που θα σε κάνουν να μείνεις με το στόμα ανοιχτό.

Θυμάσαι εκείνη τη φωτό που ποζάρει με μαύρα sexy εσώρουχα; Κάτι παρόμοιο έκανε για ακόμη μια φορά η Ξανθούλα, χωρίς εσώρουχα αυτή τη φορά. Πριν βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα να σου πούμε πως απλά η παίκτρια του Greece’s Next Top Model, πόζαρε topless φορώντας ένα δερμάτινο jacket από πάνω και μία μαύρη φούστα από κάτω.

Η Ξανθούλα έχει εξελιχθεί πάρα πολύ από τότε που τη θυμάσαι στο reality μοντέλων, και πραγματικά πρέπει να ρίξεις μια ματιά στο Instagram της.