Jennifer Aniston – Brad Pitt: Η κοινή τηλεοπτική εμφάνιση που θα αποκαλύψει την αλήθεια

Πατούλια Κατερίνα
Jennifer Aniston – Brad Pitt: Η κοινή τηλεοπτική εμφάνιση που θα αποκαλύψει την αλήθεια

Οι δύο πρώην αποφάσισαν να μιλήσουν

Δεν θέλουμε να σε ενθουσιάσουμε αλλά το περιοδικό ΟΚ των ΗΠΑ, μας έκανε μια αποκάλυψη- βόμβα για τις προθέσεις των Βrad Pitt- Jolie αυτή τη στιγμή.

Οι δύο πρώην σύζυγοι που αυτή τη στιγμή βιώνουν την ίδια καραντίνα με τον υπόλοιπο κόσμο εξαιτίας του κορονοϊού, ετοιμάζουν κοινή τηλεοπτική εμφάνιση.

Χωρίς να εξηγεί το περιοδικό που θα γίνει η τηλεοπτική συνάντηση (το μυαλό μας πάει στην Elen De Generes ή τον Jimmy Fallon), η πηγή από το περιβάλλον των δύο πρώην συζύγων επιμένει πως η συνέντευξη θα αφορά και την προσωπική ζωή του ζευγαριού και την σχέση που έχουν αυτή τη στιγμή:

«Θέλουν να μιλήσουν στο κοινό απευθείας και να πουν την αλήθεια τους. Είναι πιο μεγάλοι πια και πιο χαλαροί και δεν έχουν θέμα να μιλήσουν για την σχέση τους».

Βέβαια, εδώ το ΟΚ επισημαίνει πως Brad και Jennifer δεν είναι ακριβώς ζευγάρι αλλά ναι, φλερτάρουν, ο ένας εμπιστεύεται τον άλλο και μπορούν πια να βρεθούν και τηλεοπτικά μαζί.

Η πηγή επισημαίνει στο τέλος:

«Θέλουν απλά να πουν πως είναι φίλοι πια και πως ο ένας προσέχει τον άλλο, αυτή την φορά κανείς δεν θα διασπάσει την σχέση του και ποιος ξέρει τι θα γίνει στο μέλλον».

Mένει να δούμε κοινή selfie στο Instagram!!!!