Τι έχουμε χάσει; Η Khloe Kardashian συγχώρησε τον Tristan και βρέθηκαν μαζί σε καραντίνα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Τι έχουμε χάσει; Η Khloe Kardashian συγχώρησε τον Tristan και βρέθηκαν μαζί σε καραντίνα

Όπα παιδιά, τι συμβαίνει εδώ;;

Ήταν λίγο μετά του Αγίου Βαλεντίνου της περασμένης χρονιάς όταν ξέσπασε ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα στην οικογένεια Kardashian. Ο Tristan Thompson απάτησε την Khloe Kardashian για δεύτερη φορά και μάλιστα με την κολλητή της αδερφής της, Jordyn Woods. Επί αρκετούς μήνες όλα τα tabloids ασχολούνταν με το θέμα αυτό, κάνοντας τη ζωή της Khloe εφιάλτη.

Κι εκεί που πιστέψαμε πως η Khloe δεν θα τον συγχωρήσει ποτέ ξανά γι’ αυτό που της έκανε –αυτό βλέπαμε δηλαδή από τα posts της στο Instagram και τη συμπεριφορά της, διαβάζουμε πως η reality star μαζί με τον μπασκετμπολίστα βρέθηκαν μαζί στο ίδιο σπίτι σε καραντίνα, για να δουν μαζί την πρεμιέρα του KUWTK.

Και όπως αντιλαμβάνεσαι απορήσαμε με αυτή την είδηση. Τι ακριβώς συνέβη; Τον συγχώρησε; Την αποκάλυψη της είδησης έκανε μάλιστα η ίδια η Khloe Kardashian μέσα από το Twitter της γράφοντας: «Λατρεύω που ο Tristan βλέπει την πρεμιέρα μαζί μου και παρακολουθεί τι λένε όλοι όταν δεν είναι παρών, ουπς, άβολο».

Και μετά από αυτό το tweet εμείς και αρκετοί fans της είμαστε σαν αυτό το απορημένο emoji και αναρωτιόμαστε τι ακριβώς συνέβη; Τι έχουμε χάσει και η Khloe λατρεύει να είναι με τον Tristan; Τον συγχώρησε ξανά; Ας μας απαντήσει κάποιος υπεύθυνα.