Oops! She did it again:Το πιο iconic κομμάτι έγινε 20 ετών & η Britney Spears το γιόρτασε κάπως έτσι

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Oops! She did it again:Το πιο iconic κομμάτι έγινε 20 ετών & η Britney Spears το γιόρτασε κάπως έτσι

Απίστευτο μας φαίνεται

Ήταν Μάϊος του 2000 όταν κυκλοφόρησε το άλμπουμ της Britney Spears με τίτλο Oops…I did it again. Μαζί ήταν φυσικά και το ομώνυμο τραγούδι της, το οποίο φέτος γίνεται 20 χρονών. Όσο περίεργο και αν σου φαίνεται είναι μια πραγματικότητα και είναι αλήθεια. Το τραγούδι με το οποίο μεγαλώσαμε έγινε πια 20 χρονών (επίσημα γίνεται στις 16 Μαΐου) και η Britney γιόρτασε με ένα post.

Η 38χρονη τραγουδίστρια συνειδητοποίησε πως το τραγούδι της κλείνει φέτος τα 20 χρόνια και ανέβασε ένα post στο Instagram, στο οποίο έλεγε: «Oops!... πώς πέρασαν 20 χρόνια τόσο γρήγορα; Δεν μπορώ να το πιστέψω. Θυμάμαι πως αυτή η κόκκινη φόρμα ήταν απίστευτα ζεστή, όμως η χορογραφία είχε πλάκα και έκανε το γύρισμα να περάσει πιο γρήγορα.

Και τώρα καθόμαστε σε καραντίνα και ευχόμαστε να ήμασταν στον Άρη... φυσικά αστειεύομαι. Όμως σοβαρά έχετε υποστηρίξει και αγαπήσει τόσο πολύ το τραγούδι αυτό και σας ευχαριστώ. Σας στέλνω την αγάπη μου».

Αυτά ήταν τα λόγια της Britney στο επετειακό post της και εμείς φυσικά το διαβάσαμε ακούγοντας τι άλλο; Oops! I did it again!