Μεγάλο πλήγμα για την Ελισάβετ: Πώς συνδέεται ο Archie, το Trooping και ο κορονοϊός;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Μεγάλο πλήγμα για την Ελισάβετ: Πώς συνδέεται ο Archie, το Trooping και ο κορονοϊός;

Διπλό το χτύπημα για την Ελισάβετ

Αποκλεισμένη και σε καραντίνα μαζί με τον πρίγκιπα Φίλιππο είναι η βασίλισσα Ελισάβετ εδώ και περίπου δύο εβδομάδες στο κάστρο του Windsor. Ο πρίγκιπας Κάρολος βγήκε θετικός στον ιό όπως ανακοινώθηκε πριν από 3 ημέρες, έχει όμως ήπια συμπτώματα. Κι εκεί που λέγαμε πως θα αρχίσει να περνάει όλο αυτό, έρχεται μία νέα είδηση να αναστατώσει τη βασίλισσα.

Διπλό το χτύπημα για την Ελισάβετ, αφού ο κορονοϊός και η έξαρσή του συνδέεται αυτόματα με δύο σημαντικά γεγονότα. Αφενός με τον εορτασμό των γενεθλίων της βασίλισσας, την παρέλαση γνωστή και ως Trooping the Colour, αλλά και τη συνάντηση με το δισέγγονό της τον Archie.

Φήμες αναφέρουν πως ο μικρός Archie Harrison θα έκανε την πρώτη εμφάνισή του στο μπαλκόνι του Buckingham, στο Trooping the Colour τον Ιούνιο, όμως με επίσημη ανακοίνωση του παλατιού η παρέλαση ακυρώθηκε εξαιτίας του κορονοϊού.

«Σύμφωνα με τις κυβερνητικές συμβουλές, έχει συμφωνηθεί ότι η παρέλαση των γενεθλίων της βασίλισσας, γνωστή και ως Trooping the Colour, δεν θα πραγματοποιηθεί στην παραδοσιακή της μορφή. Εξετάζονται διάφορες άλλες επιλογές, σύμφωνα με τις σχετικές οδηγίες», έλεγε η ανακοίνωση και κάπως έτσι χάσαμε την ευκαιρία να δούμε τον Archie.

Σε δύο μήνες όμως ο μικρούλης έχει γενέθλια και οι πιθανότητες να δούμε φωτογραφία του στο Instagram των Sussexes είναι πολλές.