Αυτό το φόρεμα της Σίσσυς Χρηστίδου κάνει «μέση - δαχτυλίδι» και το θέλουμε… χτες!

Αυτό το φόρεμα της Σίσσυς Χρηστίδου κάνει «μέση - δαχτυλίδι» και το θέλουμε… χτες!

Από τα πιο υπέροχα mini φορέματα που έχουμε δει τον τελευταίο καιρό.

Ξέρουμε πια με βεβαιότητα ότι κάθε σαββατοκύριακο η Σίσσυ Χρηστίδου, πέρα από τη σούπερ διασκεδαστική της εκπομπή, μας ετοιμάζει και looks που θέλουμε να αντιγράψουμε asap. Κατευθείαν, λοιπόν, μπαίνουμε να ψάξουμε να δούμε από πού ακριβώς είναι το κάθε κομμάτι που τα απαρτίζει και σε αρκετές περιπτώσεις θα προβούμε στην ανάλογη αγορά.

Μία από αυτές τις φορές έφτασε με την εμφάνιση που έκανε χτες, η οποία περιλάμβανε ένα υπέροχο φόρεμα και ψηλές μπότες. Και οι μπότες ήταν μία πολύ καλή και κλασική επιλογή, ωστόσο το mini dress με το print σε μπλε, κόκκινο κι εκρού συνδυασμό χρωμάτων μας έκανε να μην μπορούμε να πάρουμε τα μάτια μας από πάνω του.

Extra bonus; Η γραμμή του είναι τέτοια που σε βοηθάει να έχεις «μέση-δαχτυλίδι».

Όπως καταλαβαίνεις, αγαπάμε πια τη Σίσσυ για τόσους λόγους που απλά τη θέλουμε στην παρέα μας. Μπορεί να ξεκίνησε την καριέρα της με τη συμμετοχή της σε διάφορες εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης και, ναι, ήδη από τότε κέρδισε τη συμπάθεια του κόσμου, αλλά η πορεία της στον χώρο εκτοξεύθηκε και μιλάει από μόνη της. Και πλέον έχει εξελιχθεί στο fashion go-to μας.

Δες το υπέροχο φόρεμα της Σίσσυς και πού μπορείς να το βρεις στο βίντεο και στην gallery στη συνέχεια.