Ευχάριστα τα νέα για Brad Pitt και Angelina Jolie: Η μεγάλη επιστροφή εν μέσω κορονοϊού

Ευχάριστα τα νέα για Brad Pitt και Angelina Jolie: Η μεγάλη επιστροφή εν μέσω κορονοϊού

Αυτό που περίμεναν πώς και πώς συνέβη.

Brad Pitt και Angelina Jolie… Πρόκειται ίσως για τα δύο πιο hot ονόματα της γενιάς τους, αφού, πέρα από την υποκριτική, όταν άρχισαν να βγαίνουν μαζί, ήταν κι οι δύο πιο ωραίοι ηθοποιοί της παγκόσμιας showbiz. Ο φωτογραφικός φακός τους λάτρευε, το ίδιο κι ο κόσμος που, αν δεν ήταν με το μέρος της Jennifer Aniston, δεν είχε δει πιο ωραίο ζευγάρι, οπτικά τουλάχιστον.

Οι fans τους ενθουσιάστηκαν όταν οι δυο τους άρχισαν την οικογένειά τους, παντρεύτηκαν και πλέον τίποτα δε φαινόταν να μπορεί να τους χωρίσει. Ωστόσο, ακόμα και για εκείνους, το πιο ταιριαστό ζευγάρι ever, το πλήρωμα του χρόνου ήρθε και χώρισαν σοκάροντας τους πάντες.

Από το 2016 που η Angelina κατέθεσε την αίτηση του διαζυγίου, η σχέση τους ακούγεται να είναι αρκετά ασταθής, με φήμες να τους θέλουν ανά διαστήματα σε διαμάχες.




Ευτυχώς και για εκείνους και για τα παιδιά τους, τα πράγματα πρέπει να έχουν ηρεμήσει το τελευταίο διάστημα, και να ήρθαν πιο κοντά. Ακόμα περισσότερο όταν επί δύο μήνες «έτρεχαν» με τα χειρουργεία των παιδιών τους.

Το ξέσπασμα του κορονοϊού, όμως, δημιούργησε στην οικογένεια μία μεγάλη ανησυχία που αφορούσε σε ένα από τα παιδιά τους.

Διάβασε περισσότερα στην παρακάτω gallery.