Έπειτα από τρεις εβδομάδες καραντίνας, ο star είναι και πάλι με την οικογένειά του (video + photos)

Έπειτα από τρεις εβδομάδες καραντίνας, ο star είναι και πάλι με την οικογένειά του (video + photos)

To συγκινητικό reunion!

Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι και το καλύτερο για κανένα, να είναι κλεισμένος μέσα σε ένα σπίτι και να πρέπει να πάρει άδεια για να κάνει το οτιδήποτε. Βέβαια, όσο απελπισμένοι και στενοχωρημένοι κι αν αισθανόμαστε, θα πρέπει να σκεφτόμαστε και τα χειρότερα σενάρια, τα οποία δεν είναι (προφανώς) μόνο των ανθρώπων που παλεύουν με τη νόσο, αλλά και αυτών που βρίσκονται σε καραντίνα μακριά από τις οικογένειές τους.

Και επειδή ο COVID-19 είδαμε ότι δεν κάνει διακρίσεις, άλλος ένας star πέρασε τρεις εβδομάδες σε καραντίνα, και λίγες ώρες πριν, ξανασυνάντησε την οικογένειά του. Αναφερόμαστε στον Robbie Williams, ο οποίος ανυποψίαστος βρισκόταν ταξίδι στην Αυστραλία και αναγκαστικά, επιστρέφοντας μπήκε σε καραντίνα.

Η σύζυγός του Ayda λοιπόν, βιντεοσκόπησε το συγκινητικό reunion του μπαμπά με τα παιδιά του, σκορπώντας ανατριχίλα σε όλο το διαδίκτυο!

Η Ayda όλες αυτές τις μέρες, παρέμεινε στο σπίτι της οικογένειας, μαζί με τα 4 παιδιά της στο Los Angeles, περιμένοντας υπομονετικά την λήξη της καραντίνας.

Δες την παρακάτω gallery αλλά και το video:


https://www.instagram.com/p/B-Sq_uYHvzy/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading