Tom Hanks-Rita Wilson: 3 εβδομάδες μετά και οι νέες φωτό τους είναι αυτό που περιμέναμε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Tom Hanks-Rita Wilson: 3 εβδομάδες μετά και οι νέες φωτό τους είναι αυτό που περιμέναμε

Δες τους κι εσύ

Ήταν περίπου αρχές Μαρτίου όταν ο Tom Hanks μέσα από το Instagram account του ανακοίνωσε πως εκείνος και η γυναίκα του Rita Wilson βγήκαν θετικοί στον Covid-19. Έμειναν σε καραντίνα σε νοσοκομείο της Αυστραλίας, όπου και είχαν ταξιδέψει εκείνο το διάστημα, ενώ λίγες ημέρες αργότερα βγήκαν και φιλοξενήθηκαν σε σπίτι που ενοικίασαν, προκειμένου να μην έρχονται σε επαφή με άλλο κόσμο.

Τα συμπτώματά τους ήταν ήπια, και κανένας από τους δύο δεν φάνηκε να περνά βαριά τον ιό. Ο Tom Hanks ανέβαζε στο Instagram account του update για την υγεία τους, κι έτσι ξέραμε πως είναι καλύτερα.

Τρεις εβδομάδες μετά το διάσημο ζευγάρι φαίνεται να έχει αναρρώσει πλήρως, αφού όχι μόνο βγήκε από το σπίτι στο οποίο διέμενε, αλλά επέστρεψαν και στο Los Angeles. Στις 27 Μαρτίου επέστρεψαν με ιδιωτικό jet από την Αυστραλία, με τους δυο τους να δείχνουν πολύ καλά στις φωτό που απαθανατίστηκαν.

Ναι ο φωτογραφικός φακός φυσικά τους απαθανάτισε στην άφιξή τους και αναχώρηση για το σπίτι τους και Tom και Rita ήταν χαμογελαστοί και ευδιάθετοι. Δεν ξέρουμε αν έχουν ξεπεράσει εντελώς το πρόβλημα, όμως έδειχναν τέλεια.

Δες στη gallery που ακολουθεί τις φωτό που κυκλοφόρησαν.



Με πληροφορίες από το JustJared.