Απίστευτη ομορφιά: Στα 61 της η star ποζάρει αμακιγιάριστη και είναι μία κούκλα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Απίστευτη ομορφιά: Στα 61 της η star ποζάρει αμακιγιάριστη και είναι μία κούκλα

Τι 61 τι 21...

Πρόκειται για μία από τις πιο ταλαντούχες γυναίκες ηθοποιούς του Hollywood που γνωρίζουμε. Την έχουμε δει σε άπειρες ταινίες, την έχουμε δει να κάνει την καλή, την κακιά, τη μάγισσα, την super ήρωα και όχι μόνο. Είναι 61ος ετών και η ομορφιά της απλά δεν υπάρχει.

Διαχρονική γυναίκα και ομορφιά και ο χρόνος μοιάζει να περνάει από πάνω της και να μην την ακουμπάει ούτε για αστείο. Η 61χρονη ηθοποιός ανέβασε στο Instagram account της μια φωτογραφία προκειμένου να ευχαριστήσει όλους αυτούς που δουλεύουν και ρισκάρουν τη ζωή τους την περίοδο της έξαρσης του κορονοϊού, και πάθαμε πλάκα.

Στη φωτογραφία ποζάρει αμακιγιάριστη και χωρίς κανένα φίλτρο, φορώντας απλά τα γυαλιά της, και μοιάζει με έφηβη κοπέλα. Ο λόγος για την Michelle Pfeiffer, η οποία αποφάσισε να μας δείξει πως ακριβώς είναι σε μια καθημερινή στιγμή της και χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Η έκφραση «θα μείνεις με το στόμα ανοιχτό» είναι πολύ μικρή για να περιγράψει την εικόνα που αντικρύσαμε.

Μπες στη gallery που ακολουθεί και απλά δες τη. Τα λόγια είναι περιττά και η Michelle μια καλλονή με όλη τη σημασία της λέξης.