Θυμάσαι πως ήταν πριν από 13 χρόνια η Δούκισσα Νομικού;

Θυμάσαι πως ήταν πριν από 13 χρόνια η Δούκισσα Νομικού;

Θα εκπλαγείς

Η καραντίνα και το social distancing που μας έχει «κλείσει» στο σπίτι μας έχει βάλει να κάνουμε διάφορα πράγματα, και αυτό μπορεί να σημαίνει το οτιδήποτε. Από μαραθώνιο σειρών και ταινιών, μέχρι γυμναστική και εκμάθηση κάποιας ξένης γλώσσας από απόσταση. Μέσα σε όλα αυτά βέβαια συμπεριλαμβάνεται και η ανασκαφή παλιών πραγμάτων, φωτογραφιών, αναμνηστικών κ.ο.κ.

Η Δούκισσα Νομικού ανήκει κι εκείνη σε αυτήν ακριβώς τη κατηγορία ανθρώπων που κάνει λίγο απ’ όλα. Και αφού φρόντισε τα δυο παιδάκια της έκανε κι εκείνη ένα throwback σε φωτογραφίες που ούτε περίμενες να δεις ποτέ.

Θυμάσαι μήπως πως ακριβώς ήταν η Δούκισσα Νομικού πριν από 12-13 χρόνια; Αν όχι δεν θέλουμε να αγχώνεσαι, γιατί το μοντέλο και παρουσιάστρια φρόντισε γι’ αυτό. Η όμορφη μανούλα δύο παιδιών πια, ανέβασε εχθές στο Instagram account της δύο φωτογραφίες της αρκετά παλιές, τότε που ακόμη έφτιαχνε το book της.

Θα εκπλαγείς με το πόσο ίδια 13 χρόνια μετά και πόσο δεν έχει αλλάξει. «Baby me - περίπου 12-13 χρόνια πριν. Ένα κορίτσι με όνειρα, με στόχους, με ελπίδα, με αγάπη, με έρωτα, με χαρές, με απογοητεύσεις, με πείσμα... Και με μικρά φρύδια ?

Ευχαριστώ τον @blackbirdtales για τις φωτογραφίες. Ήταν οι πρώτες που είχα κάνει για το book μου. Θυμάμαι μου είχε πει πως θα με φωτογραφήσει άβαφη. «Μα σε ποιον θα αρέσουν οι άβαφες φωτογραφίες μου» είχα σκεφτεί. Κι όμως, με αυτές τις φωτογραφίες είχα κλείσει τις πρώτες μεγάλες μου καμπάνιες. Από τότε έχω αλλάξει, αλλά εξακολουθώ να έχω όνειρα, στόχους, ελπίδα και ευτυχώς (!) πλέον έχω και μεγαλύτερα φρύδια», έγραψε η Δούκισσα στο caption που συνόδευε τις φωτογραφίες της.

Δες τις φωτό στη gallery που ακολουθεί.