Φαίη Σκορδά: Η πρώτη της εμφάνιση στην τηλεόραση μετά τον κορονοϊό

Φαίη Σκορδά: Η πρώτη της εμφάνιση στην τηλεόραση μετά τον κορονοϊό

Δύο εβδομάδες μετά την ανακοίνωση ότι πάσχει από τον ιό, επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Η κατάσταση με τον κορονοϊό είναι τέτοια που κάθε μέρα ακούμε για την προσθήκη νέων περιστατικών στη λίστα με τους πάσχοντες. Αυτό σημαίνει ότι φυσικά και οι celebrities θα περιλαμβάνονται σε αυτήν την κατηγορία. Την αρχή είχε κάνει η Χριστίνα Μπόμπα με την αποκάλυψη ότι έπασχε από τον ιό μέσω ενός βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, παρέα με τον καλό της, Σάκη Τανιμανίδη.

Έπειτα είδαμε περισσότερους διάσημους να δημοσιοποιούν τα δικά τους νέα, ανάμεσά τους και η Φαίη Σκορδά. Η παρουσιάστρια έκανε μία ανάρτηση στις 14 Μαρτίου, αποκαλύπτοντας πώς έπασχε από την ασθένεια, ενώ τα παιδιά της ευτυχώς είχαν βγει αρνητικά. Το τεστ αποφάσισε να κάνει μετά από πληροφορίες ότι άτομα του περιβάλλοντός της είχαν έρθει σε επαφή με ασθενείς.

Έκτοτε, έχει περάσει ένα διάστημα δύο εβδομάδων, και πλέον η Φαίη το ξεπέρασε και βγήκε αρνητική στην εξέταση. Βέβαια, να πούμε ότι η παρουσιάστρια ήταν από τους τυχερούς που δεν είχαν συμπτώματα, οπότε δεν ταλαιπωρήθηκε, όπως συμβαίνει σε άλλες περιπτώσεις.

Από σήμερα, λοιπόν, επέστρεψε στην πρωινή της εκπομπή κι όλοι συντονιστήκαμε στους δέκτες μας για την πρώτη της εμφάνιση μετά την ίασή της από τον κορονοϊό.