Βόμβα στο megxit: Το email που αποκάλυψε όλη την αλήθεια

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Βόμβα στο megxit: Το email που αποκάλυψε όλη την αλήθεια

Αυτό δεν το γνωρίζαμε

Σήμερα είναι η τελευταία μέρα του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle σαν royal μέλη της βασιλικής οικογένειας και μόλις ένα 24ωρο πριν λήξουν τα καθήκοντά τους έγινε γνωστό ένα email, το οποίο ανατρέπει όλα όσα ξέραμε για το Megxit. Από μέσα Νοεμβρίου μέχρι και αρχές Ιανουαρίου, οι Sussexes είχαν άδεια έξι εβδομάδων, και μόλις επέστρεψαν ανακοίνωσαν την αποχώρησή τους.

Αυτή η είδηση ήταν σοκ για πολλούς και παρά το γεγονός πως είχε κυκλοφορήσει πως η βασίλισσα έμαθε τα νέα από την τηλεόραση μία πηγή από τους κύκλους του παλατιού αναφέρει πως αυτό δεν ισχύει. Και εδώ έρχεται η «βόμβα» αφού αναφέρεται πως ο Harry είχε στείλει ένα email όσο έλειπε, στην γιαγιά του και τον πατέρα του, πρίγκιπα Κάρολο, στο οποίο κοινοποιούσε την απόφαση του με τη Meghan.



Η royal editor της Daily Mail, Rebecca English δημοσίευσε τότε πως η άδεια που είχαν πάρει τότε ο Harry και η Meghan ήταν για να βάλουν σε εφαρμογή το «σχέδιο» της αποχώρησής τους από ανώτερα μέλη της οικογένειας. Η ίδια μάλιστα αναφέρει πως είχα επιστρατεύσει μία ομάδα Αμερικανών συμβούλων και manager, αρκετοί από τους οποίους είχαν δουλέψει με τη Meghan όταν ακόμη εκείνη εργαζόταν ως ηθοποιός.

Λίγο πριν επιστρέψουν στο Λονδίνο από την άδειά τους, στις αρχές Ιανουαρίου, ο Harry επικοινώνησε με την γιαγιά και τον πατέρα του για να τους πει πως εκείνος και η Meghan ήθελαν να αποχωρήσουν. Μάλιστα τόσο η Ελισάβετ, όσο και ο Κάρολος του απάντησαν να μη βιαστεί να κάνει κάτι τέτοιο, σε καμία περίπτωση όμως δεν είχαν άγνοια για την κατάσταση όπως είχε ειπωθεί.

Όπως αντιλαμβάνεσαι και η Ελισάβετ και ο Κάρολος γνώριζαν την απόφαση του Harry και δεν την έμαθαν εκ των υστέρων αφού δηλαδή το ανακοίνωσαν στο Instagram. Και αυτό είναι η μεγαλύτερη ανατροπή στο Megxit μέχρι σήμερα.