Ραγίζει καρδιές το αντίο των Harry-Meghan: Το post στο Instagram και η υπογραφή που έκανε τη διαφορά

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ραγίζει καρδιές το αντίο των Harry-Meghan: Το post στο Instagram και η υπογραφή που έκανε τη διαφορά

The end of an era

Ήταν αρχές Ιανουαρίου όταν η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry ανακοίνωσαν μέσα από το Instagram account τους την αποχώρηση τους από senior μέλη της βασιλικής οικογένειας. Σε συζητήσεις που έγιναν με τη βασίλισσα, οι Harry-Meghan παραμένουν μέλη της οικογένειας, δεν θα εργάζονται όμως πια σαν μέλη της, ενώ μέχρι και σήμερα μπορούν να διατηρούν τους τίτλους τους δούκας και δούκισσα του Sussex.

Εχθές το βράδυ η Meghan και ο Harry είπαν το δικό τους αντίο μέσα από το account τους στο Instagram το οποίο δημιουργήθηκε σχεδόν πριν έναν χρόνο.

«Όπως όλοι αισθανόμαστε, ο κόσμος αυτή τη στιγμή φαίνεται εξαιρετικά εύθραυστος. Ωστόσο, είμαστε σίγουροι ότι κάθε άνθρωπος έχει τη δυνατότητα και την ευκαιρία να κάνει τη διαφορά (όπως βλέπουμε τώρα σε ολόκληρο τον πλανήτη, στις οικογένειές μας, στις κοινότητές μας και σε όσους βρίσκονται στην πρώτη γραμμή) μαζί μπορούμε να ανυψώσουμε ο ένας τον άλλον για να συνειδητοποιήσουμε την πληρότητα αυτής της υπόσχεσης.

Αυτό που είναι σημαντικότερο τώρα είναι η υγεία και η ευημερία όλων σε όλο τον κόσμο και η εύρεση λύσεων για τα πολλά θέματα που έχουν παρουσιαστεί ως αποτέλεσμα αυτής της πανδημίας.

Μόλις βρούμε τον ρόλο που πρέπει να παίξουμε σε αυτή την παγκόσμια μεταστροφή και την αλλαγή των συνηθειών, θα εστιάσουμε σε αυτό το νέο κεφάλαιο για να κατανοήσουμε πώς μπορούμε να συμβάλουμε καλύτερα. Παρόλο που δεν μπορείτε να μας δείτε εδώ, η δουλειά συνεχίζεται.

Ευχαριστούμε αυτήν την κοινότητα - για την υποστήριξη, την έμπνευση και την κοινή δέσμευση για το καλό στον κόσμο αυτό. Ανυπομονούμε να επανασυνδεθούμε μαζί σας σύντομα. Είστε υπέροχοι.

Μέχρι τότε, παρακαλούμε να φροντίζεται τον εαυτό σας, αλλά και ο ένας τον άλλο.

Harry και Meghan».

Αυτά έγραφε το post των –πρώην- Sussexes και ένα δάκρυ κύλησε. Όπως θα είδες και μόνη σου υπέγραψαν το post με τα ονόματά τους και όχι ως δούκας και δούκισσα του Sussex. Αυτό λοιπόν ήταν το τέλος των Sussexes.

Δες τη φωτογραφία τους στη gallery που ακολουθεί.