Ο Άκης Πετρετζίκης ανέβασε βίντεο στο Tik Tok και μόλις το δεις θα δακρύσεις από τα γέλια

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο Άκης Πετρετζίκης ανέβασε βίντεο στο Tik Tok και μόλις το δεις θα δακρύσεις από τα γέλια

Εσύ τον ακολουθείς στο Tik Tok;

Θα είμαστε ειλικρινείς μαζί σου, και όχι δεν θα ντραπούμε, το Tik Tok τώρα που είμαστε κλεισμένες μέσα στο σπίτι είναι η ένοχη απόλαυσή μας, και δεν είναι λίγα τα βίντεο που κάνουμε σπίτι μας και τα ανταλλάσσουμε με τις φίλες μας για να γελάμε. Από ότι έχουμε δει όμως την ίδια ένοχη απόλαυση έχουν και αρκετοί Έλληνες celebrities.

Έχουμε δει τη Μαίρη Συνατσάκη, την Ελένη Φουρέιρα, τη Χριστίνα Μπόμπα και τον Σάκη Τανιμανίδη, και έχουμε γελάσει αρκετά. Με αυτό που δακρύσαμε όμως είναι με το βίντεο που ανέβασε στο προφίλ του στο Tik Tok ο Άκης Πετρετζίκης. Ο διάσημος κούκλος chef περνάει τον χρόνο του κάνοντας αστεία βίντεο και πραγματικά τον χειροκροτούμε γιατί είναι απίστευτος.

Ο chef έκανε ένα βίντεο μιμούμενος ένα από τα πιο θρυλικά ζευγάρια που πέρασαν από το πλατό της εκπομπής της Σίας Λιαροπούλου, πριν από αρκετά χρόνια. Ο σύζυγος τζογαδόρος, η σύζυγος φανερά εκνευρισμένη που εκείνος παίζει τα πάντα στα χαρτιά, κι ένας διάλογος που όσες φορές και αν δεις το βίντεο δεν τον χορταίνεις. Ιδού πως ο Άκης έκανε τον χαρτοπαίκτη σύζυγο.

Ετοιμάσου να δακρύσεις από το γέλιο, σε προειδοποιήσαμε.

DPG Network