Μeghan Markle: Οι κακές κριτικές για την πρώτη της... κινηματογραφική προσπάθεια (photos)

Μeghan Markle: Οι κακές κριτικές για την πρώτη της... κινηματογραφική προσπάθεια (photos)

Σκούρα τα πράγματα για την Meghan. 

Σήμερα λοιπόν, παύουν και επισήμως οι Meghan και Harry να θεωρούνται Royals, με τη νέα τους ζωή να τους περιμένει, η οποία πιθανότατα να είναι στο Los Angeles (εκεί έχουμε μείνει βασικά αλλά με τα παιδιά αυτά ποτέ δεν ξέρεις). Τελοσπάντων, εν μέσω πανδημίας, το Παλάτι αποχαιρετά δύο αρκετά λαοφιλή παιδιά, γεγονός που όσο να πεις θεωρείται μεγάλο πλήγμα.

Στο θέμα μας τώρα, το φθινόπωρο η Meghan είχε δανείσει τη φωνή της σε ένα ντοκιμαντέρ της Disney, το οποίο περιγράφει το ταξίδι μία οικογένειας ελεφάντων, μέσα από την έρημο Καλαχάρι.

Που λέτε η δούκισσα, ανέλαβε την αφήγηση του ντοκιμαντέρ αυτού, γεγονός που την ενθουσίασε. Βέβαια, τον ενθουσιασμό αυτό δεν συμμερίστηκαν και οι κριτικοί κινηματογράφου, οι οποίοι ως είθισται, παρακολουθούν τις ταινίες νωρίτερα από το κοινό σε ειδική προβολή.

Έκανε υπερπροσπάθεια, κάτι που ήταν περιττό. Επιπλέον, σε κάποιες περιπτώσεις η φωνή και το ύφος της γίνονταν αρκετά περιπαικτικά, κάτι που επίσης ήταν περιττό, είπε ένας κριτικός. Κάποιος άλλος, μεταξύ αρκετών αρνητικών λέξεων ανέφερε και το χαρακτηρισμό "ρηχό".

Τόσο κακή ήταν τελικά η Meghan, ή μήπως είναι προκατειλημμένοι αρνητικά απέναντί της;