Η πασίγνωστη ηθοποιός παντρεύτηκε το 2000 και είδε πριν μερικές μέρες τις φωτό του γάμου της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η πασίγνωστη ηθοποιός παντρεύτηκε το 2000 και είδε πριν μερικές μέρες τις φωτό του γάμου της

Ναι της πήρε 20 χρόνια για να της δει

Ήταν 18 Νοεμβρίου του 2000 όταν η διάσημη ηθοποιός παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της. Ένας από τους πιο λαμπερούς γάμους του Hollywood, ο οποίος διαρκεί μέχρι και σήμερα, με τους δύο ηθοποιούς να είναι ακόμη ερωτευμένοι και αγαπημένοι και να έχουν αποκτήσει δύο υπέροχα παιδιά.

Το μόνο παράδοξο αυτού του γάμου, είναι πως έχουν περάσει 20 ολόκληρα χρόνια από τότε που το ζευγάρι παντρεύτηκε, και η ηθοποιός είδες τις φωτογραφίες εκείνης της ημέρας μόλις πριν από μερικές ημέρες.

Ναι, ναι καλά διαβάζεις. Η Catherine Zeta Jones χρειάστηκε να περάσουν 20 χρόνια για να δει τις φωτογραφίες από τον γάμο της με τον Michael Douglas. Το διάσημο ζευγάρι παντρεύτηκε στο ξενοδοχείο Plaza της Νέας Υόρκης και ανάμεσα στους λαμπερούς καλεσμένους βρέθηκαν οι Sharon Stone, Jack Nicholson και Brad Pitt.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η ηθοποιός αποκάλυψε πως ποτέ μέσα σε αυτά τα χρόνια δεν έχει δει τις φωτογραφίες από τον γάμο της. «Είδα τότε κάποιες από αυτές και αυτό ήταν, δεν έφτιαξα ποτέ άλμπουμ. Ο φωτογράφος επικοινώνησε πρόσφατα μαζί μου και περίπου πριν από τρεις εβδομάδες πήρα και είδα όλες τις φωτογραφίες του γάμου μου. Ήταν μια υπέροχη μέρα».

Αν και δεν είναι ξεκάθαρο το γιατί η Οσκαρική ηθοποιός έκανε τόσα χρόνια να δει τις φωτογραφίες της, κάποιες από την ιδιωτική τελετή σύμφωνα με το BBC πουλήθηκαν για 1,25 εκατομμύρια δολάρια, σε ένα αποκλειστικό deal με το περιοδικό Ok.

Δες κάποιες από αυτές που ανέβασε η ίδια η Catherine στο Instagram account της, στη gallery που κυκλοφορεί.