Η απόφαση που πήρε ο πρίγκιπας William εν μέσω πανδημίας κορονοϊού θα σε εντυπωσιάσει

Η απόφαση που πήρε ο πρίγκιπας William εν μέσω πανδημίας κορονοϊού θα σε εντυπωσιάσει

Κι εμείς του λέμε μπράβο

Η βασιλική οικογένεια είναι απομονωμένη στις αμέτρητες κατοικίες που διαθέτει κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού, με τον πρίγκιπα William και την Kate Middleton να βρίσκονται στο εξοχικό τους στο Norfolk. Ωστόσο ο William έχει πάρει μια απόφαση εν μέσω πανδημίας η οποία πραγματικά μας εξέπληξε και μας εντυπωσίασε.

Σύμφωνα με πηγή που μίλησε στη Sun ο William σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην δουλειά του ως πιλότος ασθενοφόρων, προκειμένου να βοηθήσει την κατάσταση τώρα που βρίσκεται σε έξαρση ο Covid-19. Ξέρει τι συμβαίνει σε όλη τη χώρα και θέλει να βοηθήσει. Αυτό όμως είναι κάπως περίπλοκο, αφού είχε φύγει από αυτή τη δουλειά για να αρχίσει να εργάζεται ως senior μέλος της βασιλικής οικογένειας.

«Ο ρόλος αυτός είναι ακόμα πιο σημαντικός τώρα που ο Κάρολος είναι άρρωστος, ο Harry έχει φύγει με τη Meghan και ο Andrew έχει αποκλεισθεί πραγματικά από τη δημόσια ζωή. Αλλά ο William είναι πολύ πρόθυμος να κάνει ό, τι μπορεί για να βοηθήσει», πρόσθεσε η πηγή.

Ο William ζούσε στο σημερινό του σπίτι στο Norfolk όταν ήταν αρχικά πιλότος ασθενοφόρων και μια πηγή δήλωσε ότι αυτό θα μπορούσε να αποδειχθεί υπέρ του αν θέλει να επιστρέψει στη δουλειά. «Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να ξεπεραστούν, όπως το να ταιριάξει με τις βάρδιες. Αν θέλει πραγματικά να το κάνει, τώρα είναι στο σωστό μέρος».

Μένει να δούμε αν πραγματικά θα συμβεί κάτι τέτοιο. Όπως και να έχει όμως είναι καλό να μαθαίνουμε πως θέλει να βοηθήσει με αυτόν τον τρόπο.