Τι σχέση έχουν η Hillary Clinton και οι πορνοταινίες;

Τι σχέση έχουν η Hillary Clinton και οι πορνοταινίες;

Το μυαλό σας πήγε στον ατακτούλη σύζυγό της και τη Monica Lewinski; Λάθος!

Η Sammie Spades ήταν ένα κορίτσι με πολλά όνειρα. Ήθελε να διαπρέψει στον πολιτικό στίβο και γι αυτό αποφάσισε να δουλέψει στο πλάι της δυναμικής κυρίας Clinton κάνοντας την πρακτική της στο γραφείο της Hillary στο Buffalo. Αλλά αυτό, κατά πως φαίνεται, δεν ήταν το μοναδικό της όνειρο και, έτσι, στα έξι χρόνια που μεσολάβησαν από την εργασία της στο πλάι της πρώην πρώτης κυρίας της Αμερικής κατάφερε να κατακτήσει ένα άλλο. Αυτό του να γίνει πρωταγωνίστρια σε πορνό.

Οι φωτογραφίες της στο πλάι της Γερουσιαστού Hillary Clinton το 2006 δεν προοιώνιζαν, όμως, τη συνέχεια στην επαγγελματική ζωή της νεαρής Sammie που στόχο είχε να σπουδάσει νομικά και έπειτα να ασχοληθεί με την πολιτική. Κάποια άλλη στροφή πήρε από την προγραμματισμένη -και, προφανώς, όχι προκαθορισμένη- της πορεία, εγκατέλειψε τα όνειρα περί δικηγορικής και αποφάσισε να διαπρέψει σε έτερο -εξίσου σκληρό- χώρο, σε αυτόν της βιομηχανίας του πορνό.

Όσο για την πρώην μέντορά της; Η ίδια η Sammie δηλώνει πως μάλλον δεν θα ήταν και πολύ χαρούμενη αν μάθαινε την εξέλιξη της μαθήτριάς της πάντως εκείνη εξακολουθεί να τη σέβεται και να την θαυμάζει πολύ.