Η Δανάη Μπάρκα έκανε Live για τα συμπτώματα κορονοϊού και εξήγησε γιατί δεν κάνει το τεστ

Η Δανάη Μπάρκα έκανε Live για τα συμπτώματα κορονοϊού και εξήγησε γιατί δεν κάνει το τεστ

Όσα αποκάλυψε η Δανάη για τα συμπτώματά της

Ένα live με τους fans της στο Instagram έκανε η Δανάη Μπάρκα, η οποία μέσα από το σπίτι της ενημέρωσε τον κόσμο που την ακολουθεί για τα συμπτώματά της, τα οποία την έχουν οδηγήσει στο συμπέρασμα πως είναι θετική στον κορονοϊό.

Η κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου εξήγησε πως από την προηγούμενη Δευτέρα έχει ήπια συμπτώματα τα οποία ξεκίνησαν με πόνο στο λαιμό, ακολούθησε μπούκωμα και βήχα ενώ είχε και πυρετό που έφτασε το 37,5.

Η νεαρή κοπέλα, η οποία έβηχε και κατά την διάρκεια του βίντεο, εξήγησε πως επικοινώνησε πρώτα με τον ΕΟΔΥ αλλά και με την παθολόγο της.

Η Δανάη τόνισε πως δεν έχει κάνει το τεστ για να είναι σίγουρη πως είναι θετική στον κορονοϊό γιατί όπως της διευκρίνισαν από τον ΕΟΔΥ μιας και τα συμπτώματά της είναι ήπια, δεν χρειάζεται να πάει σε κάποιο νοσοκομείο αναφοράς για να εξεταστεί.

Η κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου εξήγησε πως αποκάλυψε τα συμπτώματά της για να εξηγήσει και να δείξει πόσο εύκολο είναι να κολλήσει κανείς, μιας και η ίδια είχε πάει μόνο στο σούπερ μάρκετ και στο φαρμακείο.

Όπως τόνισε η Δανάη είναι σε επικοινωνία με την γιατρό της και παίρνει την κατάλληλη αγωγή με αντιβίωση. Η νεαρή κοπέλα άλλαξε και τα μαλλιά της στην καραντίνα, κόβωντάς τα κοντά!