Hot as hell: Η Κέισι Μίζιου πρωταγωνιστεί σε βίντεο κλιπ και είναι ο ορισμός του sexiness

Hot as hell: Η Κέισι Μίζιου πρωταγωνιστεί σε βίντεο κλιπ και είναι ο ορισμός του sexiness

Της άξιζε μέχρι και η νίκη στο GNTM

Την Κέισι Μίζιου τη γνωρίσαμε πριν από μερικούς μήνες, όταν και έκανε την εμφάνισή της στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, στις οντισιόν του Greece’s Next Top Model. Η Κέισι πέρασε στο bootcamp, μπήκε και στο σπίτι του reality μοντέλων, και η θέληση και το πείσμα της την έφτασαν μέχρι την τελική τριάδα του GNTM.

Αν σκεφτείς βέβαια πως Άννα Μαρία και Κάτια τερμάτισαν στην πρώτη θέση, η Κέισι ουσιαστικά βγήκε δεύτερη. Η πορεία της μέσα στο παιχνίδι ήταν πάρα πολύ καλή, ενώ εξελισσόταν κάθε μέρα όλο και πιο πολύ. Η Κέισι είναι ένα πολύ sexy κορίτσι, και αν δεν πιστεύεις εμάς, μπες απλά στο Instagram account της να το ανακαλύψεις και μόνη σου.



Και αν πίστευες πως δεν μπορούσε να γίνει πιο sexy από αυτό που ήδη είναι, τότε δεν έχεις δει το βίντεο κλιπ στο οποίο συμμετέχει. Ο Ιάσονας Μανδηλάς (τον έχουμε γνωρίσει μέσα από τη σειρά «οι Συμμαθητές», αλλά και από το So You Think You Can Dance) έβγαλε νέο τραγούδι με τίτλο «Μόνο εσένα» και στο βίντεο κλιπ του κομματιού που κυκλοφόρησε, είδαμε την Κέισι όπως δεν την έχουμε ξαναδεί.

Η πρώην παίκτρια του Greece’s Next Top Model έχει αλλάξει αρκετά και στο βίντεο κλιπ είναι πραγματικά ο ορισμός του sexiness. Αρκεί να δεις το clip και να πειστείς.