Μέλισσες: Η δωρεά για τον Covid-19 και το συγκινητικό post στο Instagram

Μέλισσες: Η δωρεά για τον Covid-19 και το συγκινητικό post στο Instagram

Το ποσό που δώρισε το συγκρότημα

Η δεύτερη μέρα του Απριλίου αν και βρισκόμαστε ακόμη σε καραντίνα ξημέρωσε με μία πολύ όμορφη είδηση που είδαμε στο Instagram account μας και πραγματικά μας συγκίνησε. Το σημαντικότερο από όλο αυτό που ζούμε είναι εκτός από δυνατός να βγεις και περισσότερο άνθρωπος.

Άνθρωπος που σκέφτεται το συνάνθρωπό του και θέλει να βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορεί. Και οι Μέλισσες σήμερα μας έδωσαν το πιο σπουδαίο μάθημα, αφού με ένα άκρως συγκινητικό post στο Instagram, μας αποκάλυψαν πως έκαναν μια δωρεά ύψους 5,000 ευρώ για τις ανάγκες καταπολέμησης του κορονοϊού.

Όπως έγραφαν στο caption: «Στις 24 Μαρτίου αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε το νέο μας κλιπ ζητώντας πλάνα από φίλους, επαγγελματίες και μη, που ασχολούνται με το αντικείμενο και να προωθήσουμε με αυτόν τον τρόπο την ιδέα «μένουμε σπίτι». Αντί αμοιβής είχαμε αποφασίσει να δώσουμε 5.000 ευρώ για τις ανάγκες καταπολέμησης του κορονοϊού.
Το clip ετοιμάζεται και αύριο θα κυκλοφορήσει. Χθες κάναμε την κατάθεση του ποσού στον ειδικό λογαριασμό.

Ευχόμαστε να τελειώσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα και με λιγότερες απώλειες αυτός ο πόλεμος. Μέχρι τότε μένουμε σπίτι, κάνουμε υπομονή, προσέχουμε τους εαυτούς μας και αυτούς που αγαπάμε, ακούμε μουσική και κάνουμε όνειρα και σχέδια για την επόμενη μέρα. ΜΕΛΙSSES».

Η ανάρτησή τους αυτή σε λιγότερο από μία ώρα είχε συγκεντρώσει πάνω από 3000 χιλιάδες likes και δικαιολογημένα. Είναι με διαφορά η καλύτερη είδηση της ημέρας.