Ζυγούλη: Η βόλτα των γιων της στην καμένη περιοχή του Ματιού είναι το αισιόδοξο βίντεο της ημέρας

Ζυγούλη: Η βόλτα των γιων της στην καμένη περιοχή του Ματιού είναι το αισιόδοξο βίντεο της ημέρας

Το πιο γλυκό και τρυφερό στιγμιότυπο

Η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς είναι ένα από τα πιο αγαπημένα (μας) ζευγάρια της ελληνικής showbiz, και όταν περνούν στιγμές με τα παιδιά τους, γίνονται και οι πιο αγαπημένοι μας γονείς. Το διάσημο ζευγάρι όπως ήδη γνωρίζεις έχει τέσσερα παιδιά (Αναστασία, Αλέξανδρος, Αριάδνη, Απόλλωνας), όμως πολύ σπάνια τα βλέπουμε στα social media.

Όταν όμως τα βλέπουμε πάντα με κάποιο τρόπο ενδόμυχα μας περνούν έναν μήνυμα αγάπης, χαράς και αισιοδοξίας. Και αυτό συνέβη και με τα stories της Κάτιας Ζυγούλη στο Instagram. Το μοντέλο ανέβασε χθες κάποια στόρι με τους δύο γιους της, Αλέξανδρο και Απόλλωνα να κάνουν βόλτα στη γειτονιά τους και ήταν πραγματικά το πιο ωραίο βίντεο.

Όχι μόνο γιατί ο μεγάλος αδερφός Αλέξανδρος κρατούσε από το χέρι τον Απόλλωνα και του έλεγε πως αν χαθούν εκείνος ξέρει το δρόμο για το σπίτι, αλλά γιατί η βόλτα αυτή έγινε στην καμένη περιοχή του Ματιού στον Νέο Βουτζά, η οποία πριν από δύο καλοκαίρια έγινε η πιο μελανή σελίδα στην ιστορία της ανθρωπότητας.



Όπως βλέπεις η ζωή στη φύση έχει αρχίσει να αναγεννιέται, όλα είναι πράσινα, και οι φλόγες του παρελθόντος ξεθωριάζουν σιγά σιγά από τη σκέψη μας. Και αυτό είναι το πιο αισιόδοξο μήνυμα σε αυτή τη δύσκολη φάση που περνάμε σαν λαός. Πάντα μετά τη βροχή βγαίνει το ουράνιο τόξο και τα βίντεο αυτά της Κάτιας Ζυγούλη, είναι απόδειξη.



Παρεμπιπτόντως, δεν νιώθεις κι εσύ πως ο Αλέξανδρος έτσι όπως τον ακούς και τον βλέπεις είναι ένας μικρός κλώνος του Σάκη;