Η πιο απρόσμενη εγκυμοσύνη του 2020; Η πασίγνωστη ηθοποιός περιμένει δεύτερο παιδί (video)

Η πιο απρόσμενη εγκυμοσύνη του 2020; Η πασίγνωστη ηθοποιός περιμένει δεύτερο παιδί (video)

Η όμορφη είδηση της ημέρας

Μια πάρα πολύ όμορφη είδηση μας επεφύλασσε για σήμερα το Hollywood, ανακοινώνοντάς μας, πως η πασίγνωστη ηθοποιός είναι έγκυος στο δεύτερο παιδάκι της. Η 33χρονη ηθοποιός θα γίνει μαμά για δεύτερη φορά και όπως πολύ καλά φαντάζεσαι πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Ή τουλάχιστον προσπαθεί να παραμένει ήρεμη και αισιόδοξη με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας.

Ο λόγος για την πρωταγωνίστρια του Gossip Girl, Leighton Meester, η οποία δεν είχε κάνει καμία δημόσια εμφάνιση από τον Ιανουάριο, μέχρι πριν από λίγες ημέρες που ο φακός την απαθανάτισε σε μία χαλαρή έξοδο με την 4χρονη κόρη της και τον σύζυγό της Adam Brody στο Los Angeles.

Εκεί είδαμε και για πρώτη φορά την φουσκωμένη της κοιλίτσα. Άγνωστο παραμένει για την ώρα το φύλο του μωρού που περιμένουν, όμως η ηθοποιός έδειχνε πολύ ξέγνοιαστη και χαρούμενη. Το ζευγάρι ήταν αρκετά casual ντυμένο, ενώ η βόλτα τους δεν φάνηκε να είχε μεγάλη διάρκεια εξαιτίας της κατάστασης που επικρατεί.

Μέσα λοιπόν σε όλο αυτό το αρνητικό κλίμα που επικρατεί με τον κορονοϊό, η εγκυμοσύνη της Leighton Meester ήταν ότι πιο όμορφο και γλυκό ακούσαμε σήμερα.



Με πληροφορίες από το Just Jared