Έρωτας στα χρόνια του Covid-19:Ο Ben Affleck ζει την απόλυτη...καραντίνα με την Ana de Armas (videο)

Έρωτας στα χρόνια του Covid-19:Ο Ben Affleck ζει την απόλυτη...καραντίνα με την Ana de Armas (videο)

Σαν έφηβος

Πριν από μερικούς μήνες ακούγαμε τον Ben Affleck να λέει πως το χειρότερο λάθος που έκανε στη ζωή του και για το οποίο μετανιώνει, είναι το γεγονός πως απάτησε και κατ’ επέκταση χώρισε από την μητέρα των παιδιών του Jennifer Garner. Λίγες εβδομάδες αργότερα τον είδαμε να κάνει διακοπές στην Κούβα με την 31χρονη Ana de Armas.

Οι φωτογραφίες αυτές όπως αντιλαμβάνεσαι «γέννησαν» φήμες περί σχέσης ανάμεσα στους δύο ηθοποιούς, οι οποίες αναζωπυρώθηκαν μερικές ημέρες αργότερα, όταν οι δυο τους εθεάθησαν να περπατούν σε παραλία της Costa Rica χέρι χέρι. Πριν από κάποιες μέρες είδαμε και το πρώτο τους φιλί και πλέον δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για το αν είναι ζευγάρι ή όχι.

Ο Ben Affleck ζει τον απόλυτα έρωτα στα χρόνια του κορονοϊού, ενώ περνάει τις μέρες της καραντίνας με την αγαπημένη του Ana. Ο 47χρονος ηθοποιός είναι τόσο ερωτευμένος που σχεδόν μας θυμίζει έφηβο, στις πρώτες μέρες της σχέσης του. Ο φωτογραφικός φακός τους έχει τσακώσει ουκ ολίγες φορές μαζί, ενώ στην τελευταία έξοδό τους που έβγαλαν βόλτα τους σκύλους τους, υπήρχε και ιδιαίτερη διαχυτικότητα.



Οι δυο τους δείχνουν να είναι πολύ ευτυχισμένοι μαζί και να απολαμβάνουν τον έρωτά τους, παρά τα όσα συμβαίνουν γύρω μας, και όχι δεν θα τους κατηγορήσουμε. Λες να κρατήσει;



Με πληροφορίες από τη DailyMail