Η Δανάη Λιβιεράτου έφτιαξε το red velvet cake που θα ζήλευε και ο Άκης Πετρετζίκης

Η Δανάη Λιβιεράτου έφτιαξε το red velvet cake που θα ζήλευε και ο Άκης Πετρετζίκης

Η καραντίνα σε κάνει expert σε ότι δεν ήξερες

Όταν βρίσκεσαι κλεισμένη μέσα στο σπίτι τα πράγματα που έχεις και μπορείς να κάνεις αρχίζουν να μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού από ένα σημείο και μετά. Αν είσαι ήδη είκοσι μέρες μέσα στο σπίτι και ξέρεις πως θα μείνεις άλλον έναν μήνα μέσα, το σίγουρο είναι πως σε κάτι θα γίνεις expert.

Αν για παράδειγμα σου αρέσει η γυμναστική, τότε σίγουρα θα τελειοποιήσεις αυτό το κομμάτι στη διάρκεια της καραντίνας, Αν σου αρέσει να μαγειρεύεις ή να φτιάχνεις γλυκά μάλλον μετά την καραντίνα οι διάσημοι Έλληνες chef θα έχουν ανταγωνισμό.

Η Δανάη Λιβιεράτου πάντως επιδίδεται σε ζαχαροπλαστικές ενέργειες, και αν την ακολουθείς και είδες το Instagram account της, τότε θα είδες πως έφτιαξε κι ένα υπέροχο red velvet cake. Εμείς προσωπικά δεν το δοκιμάσαμε, όμως από το story που ανέβασε στο account της η Δανάη φαινόταν τόσο λαχταριστό, που πολύ άνετα τρώγαμε και ένα και δύο και τρία κομμάτια.

Όπως βλέπεις λοιπόν η Δανάη έχει κρυφά ταλέντα που δεν γνωρίζαμε, και εκτός από μία υπέροχη μελωδική φωνή, έχει και ταλέντο στη ζαχαροπλαστική. Το σίγουρο πάντως είναι ένα, με τέτοια σκηνική παρουσία αυτό το red velvet cake, θα το ζήλευε ακόμη και ο Άκης Πετρετζίκης.