Η πρώτη εμφάνιση της Jennifer Aniston στην καραντίνα: Αποκάλυψε ποιες δουλειές κάνει (video)

Η πρώτη εμφάνιση της Jennifer Aniston στην καραντίνα: Αποκάλυψε ποιες δουλειές κάνει (video)

Η Jennifer είναι απομονωμένη και μιλά για πρώτη φορά

Η αλήθεια είναι πως η Jennifer Aniston είχε σιωπήσει στα social media Και μας είχε κάνει να ανησυχήσουμε. Ευτυχώς ο Jimmy Kimmel και το σόου του που βγαίνει από το σπίτι πια του παρουσιαστή, μας έφεραν στις οθόνες μας την 51χρονη Jen!

Η Jennifer, με τα γυαλιά μυωπίας μέσα από το σαλόνι του σπιτιού της, αποκάλυψε πως είναι ήδη τρεις εβδομάδες σε καραντίνα, τηρώντας το ιατρικό πρωτόκολλο και εξήγησε πως για την ίδια αυτό δεν ήταν ακριβώς δοκιμασία:



«Κλείνω τρεις εβδομάδες, μιας και έχω αγοραφοβία, δεν δυσκολεύτηκα και πολύ να μείνω μέσα. Πιο πολύ δυσκολεύομαι να βλέπω ειδήσεις και να χωνεύω όσα συμβαίνουν εκεί έξω. Κυρίως διαβάζω το πρωί και μια φορά το απόγευμα γιατί ουσιαστικά ανακυκλώνεται το ίδιο θέμα».

Και όχι μόνο! Η Jen βρήκε χαρά στα απλά πράγματα, την οργάνωση και τις δουλειές του σπιτιού ενώ αποκάλυψε την αγαπημένη της δραστηριότητα αυτή τη στιγμή.

«Το να πλένω τα πιάτα είναι το καλύτερό μου, όχι μόνο επειδή πλένω τα πιάτα αλλά γιατί ταυτόχρονα πλένω και τα χέρια μου. Και οργανώνω πράγματα, την πρώτη εβδομάδα έκανα σαν τρελή αλλά κατάλαβα πως θα μείνουμε αρκετά μέσα και δεν θα έχω τι να κάνω, οπότε σταμάτησα».

Στο βίντεο που θα δεις παραπάνω, η Aniston παραδέχεται ότι παραγγέλνει πράγματα από το Internet αλλά κάποιο λάθος έκανε και κατέληξε με μια ζωγραφιά ενός βατράχου που παίζει γκλοφ!