Leonardo DiCaprio: Η απίστευτη κίνηση εν μέσω κορονοϊού και τα 12 εκατομμύρια δολάρια (vid)

Leonardo DiCaprio: Η απίστευτη κίνηση εν μέσω κορονοϊού και τα 12 εκατομμύρια δολάρια (vid)

Άλλη μία όμορφη κίνηση

Πριν από μερικές ημέρες μάθαμε πως ο Ryan Reynolds και η σύζυγός του Blake Lively έκαναν μία δωρεά χρημάτων, προκειμένου να βοηθήσουν στην καταπολέμηση της διασποράς του κορονοϊού. Μόλις εχθές οι Μέλισσες έκαναν μία παρόμοια ανάρτηση στο Instagram όπου και μάθαμε πως έκαναν μία δωρεά 5,000 χιλιάδων ευρώ, και οι καλές πράξεις συνεχίζονται.

Όπως έγινε γνωστό από ξένα μέσα ο Leonardo DiCaprio συνεργάζεται με την Laurene Powell Jobs (σύζυγο του Steve Jobs που ίδρυσε την Apple) και το ίδρυμα της Ford για να ιδρύσουν το America’s Food Fund, κάνοντας τη δωρεά των 12 εκατομμυρίων δολαρίων. Η πρωτοβουλία θα φιλοξενηθεί από το GoFundMe, που θα ωφελήσει την Παγκόσμια Κεντρική Κουζίνα (WCK) και το Feeding America.

Το Αμερικανικό Ταμείο Τροφίμων θα «αντιμετωπίσει το ζήτημα της πρόσβασης των τροφίμων στις Ηνωμένες Πολιτείες και θα προσφέρει χρηματοδότηση και στις δύο οργανώσεις για να προωθήσουν τις αποστολές τους για να τροφοδοτήσουν τους πιο ευάλωτους πληθυσμούς της χώρας που επηρεάζονται από τον COVID-19, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών που βασίζονται σε σχολικά γεύματα, οικογένειες με χαμηλό εισόδημα, οι ηλικιωμένοι και τα άτομα που αντιμετωπίζουν διακοπή της εργασίας τους.

Ενόψει αυτής της κρίσης, οι οργανώσεις όπως η Παγκόσμια Κεντρική Κουζίνα και το feeding America μας ενέπνευσαν όλους με την αδιάκοπη δέσμευσή τους να τροφοδοτήσουν τους πιο ευάλωτους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Τους ευχαριστώ για το ακούραστο έργο τους στις πρώτες γραμμές, αξίζουν όλη μας την υποστήριξη», δήλωσε ο Leonardo DiCaprio.