Γιάννης Μαρακάκης: Πώς ήταν οι πρώτες στιγμές στο μαιευτήριο με την κόρη του εν μέσω Κορονοϊού;

Γιάννης Μαρακάκης: Πώς ήταν οι πρώτες στιγμές στο μαιευτήριο με την κόρη του εν μέσω Κορονοϊού;

Τι βίωσε ο γνωστός δικηγόρος;      

Τις πιο όμορφες μέρες της ζωής του διανύει ο Γιάννης Μαρακάκης, καθώς στα μέσα του Μαρτίου η σύζυγός του έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί. Η Νίκη Θωμοπούλου γέννησε στις 17 Μαρτίου ένα υγιέστατο κοριτσάκι και το ζευγάρι αυτό το διάστημα βιώνει μοναδικές στιγμές οικογενειακής ευτυχίας.

Για τις πρωτόγνωρες στιγμές με την κόρη του, αλλά και για τη γέννηση του μωρού εν μέσω Κορονοϊού μίλησε σήμερα το πρωί ο γνωστός δικηγόρος στην εκπομπής της Φαίης Σκορδά. Όπως θα δεις και στο παρακάτω βίντεο, τόσο ο Γιάννης Μαρακάκης όσο και η σύζυγός του έκαναν το τεστ του Κορονοϊού μερικές μέρες πριν τον τοκετό, ώστε να είναι σίγουροι ότι όλα βαίνουν καλώς. Επιπλέον, ο δικηγόρος εξήγησε ότι το θετικό της υπόθεσης είναι ότι μένει στο σπίτι και του δίνεται η ευκαιρία να ζήσει όλες τις στιγμές με το μωρό.

Αυτό που του έκανε τρομερή εντύπωση- λόγω Covid- 19 ιού- ήταν ότι ο ίδιος ήταν ο τελευταίος συνοδός που επέτρεψαν να μπει στο μαιευτήριο, ενώ του απαγόρευσαν και να βγει, καθώς δε θα επιτρεπόταν να ξαναεπιστρέψει. Έτσι, λοιπόν, ο Γιάννης Μαρακάκης έμεινε 5 ολόκληρες μέρες μέσα στο μαιευτήριο μαζί με τη σύζυγό του και την κόρη τους σε ένα απολύτως αποστειρωμένο περιβάλλον. Μάλιστα, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, δε δέχθηκαν ούτε δώρο, ούτε επισκέψεις, διότι δεν επιτρεπόταν τίποτε από τα δύο.



Διάβασε ακόμα: Η Αθηνά Οικονομάκου κατάφερε να γραμμώσει την κοιλιά της στην καραντίνα και λέμε ουάου