Δεν ξέρεις τι να φας για βραδινό; Φτιάξε την yummy ομελέτα της Αθηνάς Οικονομάκου

Δεν ξέρεις τι να φας για βραδινό; Φτιάξε την yummy ομελέτα της Αθηνάς Οικονομάκου

Και δεν θα σου πάρει και πολύ χρόνο

Κι εκεί που σκρολάραμε στο Instagram εχθές το βράδυ λίγο πριν κοιμηθούμε πέσαμε πάνω στις φωτογραφίες της Αθηνάς Οικονομάκου, στις οποίες μας έδειχνε τους απίστευτους κοιλιακούς της. Πραγματικά μείναμε με το στόμα ανοιχτό και αναρωτηθήκαμε πώς μπορεί μέσα στην καραντίνα να διατηρεί έτσι αψεγάδιαστο αυτό το κορμί.

Μετά θυμηθήκαμε τη σοκολάτα που φάγαμε το απόγευμα και κάπως έτσι σταματήσαμε να αναρωτιόμαστε γιατί οι δικοί μας κοιλιακοί δεν είναι σαν της Αθηνάς. Και αφού ξυπνήσαμε και είδαμε και τα stories της και τον τρόπο με τον οποίο χτίζει σιγά σιγά τους κοιλιακούς αυτούς, είπαμε να αλλάξουμε κι εμείς ρότα.

Γιατί καταλαβαίνεις, και καραντίνα και φαγητό και κιλά στο τέλος αυτής, πάει πολύ. Αν λοιπόν αποφάσισες κι εσύ να ξεκινήσεις από σήμερα έναν υγιεινό τρόπο ζωής και δεν ήξερες τι να μαγειρέψεις, η Αθηνά είχε την καλύτερη ιδέα. Η ομελέτα είναι ένα από τα πιο εύκολα φαγητά που μπορείς να κάνεις και στην οποία μπορείς να βάλεις ό,τι άλλο υλικό θέλεις.

Αυτή που έφτιαξε η Αθηνά και που όσο να πεις έρχεται σε κόντρα λίγο με τους γραμμωμένους κοιλιακούς της είχε πατάτες και κρεμμύδι. Από την εμφάνιση έδειχνε υπέροχη, αν θέλεις να δεις και την γεύση της, δεν έχεις παρά να τη δοκιμάσεις.