Η απίστευτη κίνηση της Jennifer Aniston εν μέσω κορονοϊού δεν μπορεί να μη σε συγκινήσει (video)

Η απίστευτη κίνηση της Jennifer Aniston εν μέσω κορονοϊού δεν μπορεί να μη σε συγκινήσει (video)

Δεν φαντάζεσαι τι έκανε

Οι στιγμές που περνάμε όλοι αυτό το διάστημα είναι δύσκολες. Αρκετοί άνθρωποι έχουν σταματήσει να δουλεύουν μιας και δεν υπήρχε περιθώριο εργασίας από το σπίτι, άλλοι έχουν χάσει εντελώς τη δουλειά τους και υπάρχουν και αυτοί που είναι στην πρώτη γραμμή και τρέχουν για όλους εμάς, όπως νοσηλευτές, γιατροί, υπάλληλοι σούπερ μάρκετ κ.ο.κ.

Η Jennifer Aniston κατανοεί και εκτιμά απίστευτα τη δουλειά αυτών των ανθρώπων και γι’ αυτό έκανε μία κίνηση η οποία πραγματικά ήταν ότι πιο όμορφο και γλυκό διαβάσαμε. Ο Jimmy Kimmel είχε καλεσμένη στην εκπομπή του (την οποία κάνει από το σπίτι του) μια νοσηλεύτρια από το νοσοκομείο της Utah St. George, την Kimble Fairbanks.

Με τη νοσηλεύτρια ο Jimmy συζήτησε την εμπειρία της, πως είναι να είσαι νεαρή μητέρα δύο παιδιών, νοσηλεύτρια και να έχεις προσβληθεί από τον ιό. Όλα αυτά είναι και η Kimble, η οποία αποκάλυψε πως μάλλον κόλλησε τον ιό από τη δουλειά της και έπρεπε να απομονωθεί από την οικογένειά της για δύο εβδομάδες. Τα παιδάκια της ηλικίας 4 ετών και 18 μηνών έμειναν χωρίς τη μαμά τους για μεγάλο χρονικό διάστημα κι εκείνη δεν μπορούσε να κάνει τίποτα, ενώ ακόμη και το φαγητό της το παράγγελνε από έξω.

Στη συνέχεια σαν guest καλεσμένη εμφανίστηκε η Jennifer Aniston, η οποία μεταξύ άλλων είπε στην Kimble: «Αυτό που πρέπει απλά να πω, είναι ο Θεός να σας ευλογεί, εσάς και όσους είναι εκεί έξω και κάνουν αυτό που πρέπει να κάνουν για όλους εμάς. Δεν ξέρω καν πώς να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου για όλα όσα κάνετε εσείς και που θέτετε την υγεία σας σε κίνδυνο. Είναι απλώς εκπληκτικό».

Η Kimble εννοείται δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της ακούγοντας τα λόγια της Jen και βλέποντας τη να της μιλάει και λίγο πριν ολοκληρωθεί αυτή η συνομιλία η Jennifer απλά μας «λύγισε». Δώρισε στη νεαρή νοσηλεύτρια κάτι σαν δωροκάρτα αξίας 10 χιλιάδων δολαρίων από το Postmates (είναι εταιρεία που κάνει delivery φαγητού, σούπερ μάρκετ, κ.ο.κ).

Και πραγματικά πως να περιγράψεις αυτήν της την κίνηση; Μόνο μπράβο της αξίζουν!