Έτσι είναι η Σίσσυ Χρηστίδου χωρίς ίχνος ρετούς και μακιγιάζ (video)

Έτσι είναι η Σίσσυ Χρηστίδου χωρίς ίχνος ρετούς και μακιγιάζ (video)

Ετοιμάσου γιατί το θέαμα είναι απίστευτο...

Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι ένα κορίτσι που εδώ και πολλά χρόνια αγαπάει πολύ ο κόσμος. Η καριέρα της στον χώρο της παρουσίασης είναι σαφώς τέτοια που καταλαβαίνεις για ποιον λόγο είναι διάσημη σήμερα, αλλά σε αυτό έχει συμβάλει το γεγονός ότι έχει απίστευτο χιούμορ, είναι διασκεδαστική και φυσικά… Είναι μία κούκλα!

Εδώ και αρκετό καιρό την έχουμε κατατάξει στο μυαλό μας ως μία hot κοκκινομάλλα -ωραία και τα καστανά που είχε πριν, αλλά σαν το κόκκινο δεν είναι- με πολύ έντονα χαρακτηριστικά. Σαρκώδη χείλη, εκφραστικά μάτια κι ένα κορμί με αναλογίες που προκαλούν πανικό.

Λόγω δουλειάς, είναι λογικό η Σίσσυ να εμφανίζεται σχεδόν συνέχεια με μακιγιάζ και οι φωτογραφίες της να είναι απόλυτα εντυπωσιακές, ωστόσο τη θυμάσαι χωρίς τίποτα από αυτά; Χωρίς επεξεργασίες και ρετούς;

Η αγαπημένη παρουσιάστρια, χτες, με αφορμή το live που είχε με τη Δανάη Μπάρκα, έκανε μία σειρά από stories, στα οποία την είδαμε να εμφανίζεται εντελώς φυσική, χωρίς makeup και… Δεν υπήρχε.








Όπως είδαμε, δε χρειάζεται τίποτα για να είναι μία θεά!

Δες και μερικές από τις φωτογραφίες, που έχει ανεβάσει στο Instagram κι οι followers έχουν γεμίσει με likes, στην gallery που βρίσκεται στη συνέχεια.