Δύο ξένοι: Θυμάσαι την Άννα Μαρία Λογοθέτη; Δες πώς είναι σήμερα (vid)

Δύο ξένοι: Θυμάσαι την Άννα Μαρία Λογοθέτη; Δες πώς είναι σήμερα (vid)

Θα την αναγνώριζες;

Την Παρασκευή στο αγαπημένο μας κανάλι έκανε πρεμιέρα, επαναληπτική πρεμιέρα δηλαδή, το Δύο Ξένοι. Μία σειρά που αγαπήσαμε όσο λίγες, και ακόμη και σήμερα την παρακολουθούμε ανελλιπώς. Κωνσταντίνος Μαρκοράς και Μαρίνα Κουντουράτου, ήταν ένα από τα πιο περίεργα ζευγάρια της ελληνικής τηλεόρασης, διαφορετικοί, όμως τόσο ταιριαστοί.

Στο πρώτο επεισόδιο της σειράς και όταν η Μαρίνα (aka Εβελίνα Παπούλια) καλεί στην εκπομπή της τον Κωνσταντίνο Μαρκορά (aka Νίκο Σεργιανόπουλο), βλέπουμε την Άννα Μαρία Λογοθέτη να τραγουδά ως guest star, το αξεπέραστο «Σαν κολασμένη». Βλέποντάς τη λοιπόν αναρωτηθήκαμε πώς να είναι σήμερα η Άννα Μαρία; Την έχεις δει καθόλου;

Αναρωτηθήκαμε, ψάξαμε και τη βρήκαμε... και δεν την αναγνωρίσαμε. Η Άννα Μαρία δεν είναι πλέον ξανθιά και όσες φωτογραφίες της και να δεις δεν θα πιστέψεις με τίποτα πως μιλάμε για τον ίδιο άνθρωπο. Σήμερα διανύει το 43ο έτος της ηλικίας της και όμως δεν της φαίνεται καθόλου.

Πλέον έχει μαύρα μακριά μαλλιά και το σώμα της είναι πραγματικά απίστευτο. Τα λόγια όμως είναι περιττά μπροστά στις φωτογραφίες που θα δεις. Γι’ αυτό κι εμείς στη gallery που ακολουθεί σου παραθέτουμε φωτογραφίες από το Instagram account της για να τη δεις. Πιστεύουμε πάντως, πως με την πρώτη ματιά δεν θα την αναγνώριζες σίγουρα.

Άκουσε για ακόμη μία φορά την Άννα Μαρία να τραγουδά «Σαν κολασμένη» και μπες στη gallery να τη δεις.