Δούκισσα Νομικού: Ο μικρός Σάββας έκανε challenge στο Instagram και πρέπει να το δεις

Δούκισσα Νομικού: Ο μικρός Σάββας έκανε challenge στο Instagram και πρέπει να το δεις

Θα πάθεις πλάκα

Το #μένουμεσπίτι είναι το hashtag που μας ενώνει όλους τον τελευταίο μήνα, και έχει γίνει πραγματικά η καθημερινότητά μας. Η καραντίνα συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς και όλοι ψάχνουμε τρόπους για να περνάμε δημιουργικά τον χρόνο μας μέσα στο σπίτι. Η Δούκισσα Νομικού περνάει τον χρόνο της με τα δύο της παιδάκια –αρκετά λογικό- και εμείς δεν χορταίνουμε να βλέπουμε τις φωτό στο Instagram.

Ακολουθεί όλα τα challenges που γίνονται κάθε τόσο στα social media, και η ίδια ξεκίνησε ένα δικό της εχθές το απόγευμα. Για την ακρίβεια το challenge ξεκίνησε από τον μικρό Σάββα και η Δούκισσα κάλεσε κι άλλους να το κάνουν, χρησιμοποιώντας το hashtag #TheArtistChallengebySavvas.

Η Δούκισσα μας έδειξε εχθές τις ζωγραφιές που φτιάχνει ο μικρούλης, οι οποίες έχουν γενικότερο τίτλο «Μόνο κόκκινο μαμά», όπως ανέφερε η ίδια. Εμείς σε μικρότερη ηλικία λέγαμε τον τρόπο αυτό του Σάββα μουτζουρεαλισμό, μιας και δεν φτιάχναμε τίποτα περισσότερο από μουτζούρες.

Κόκκινες μουτζούρες και φατσούλες περιείχαν οι ζωγραφιές του Σάββα και η μαμά του ήταν πολύ περήφανη γι’ αυτόν. «Σημερινά έργα από τον αναγνωρισμένο πλέον καλλιτέχνη ... Σάββα. Τίτλος: «Μόνο κόκκινο μαμά.» Οι φανατικοί συλλέκτες μπορείτε να γράψετε από κάτω comment με τις εντυπώσεις σας. Οι μανούλες που γνωρίζουν αντίστοιχους καταξιωμένους καλλιτέχνες μπορούν να ανεβάσουν φωτογραφίες με τα έργα τους και hashtag #TheArtistChallengebySavvas. Σύντομα θα κάνουμε έκθεση δημοσιοποιώντας όλα τα έργα», έγραφε στο caption της φωτογραφίας της η παρουσιάστρια, με την ανάρτησή της να συγκεντρώνει πάνω από 7 χιλιάδες likes.