Quarantine throwback: Αγνώριστη η Ζέτα Μακρυπούλια πριν από 26 χρόνια

Quarantine throwback: Αγνώριστη η Ζέτα Μακρυπούλια πριν από 26 χρόνια

Οι φωτογραφίες της είναι απίστευτες

Τα throwbacks στις μέρες της καραντίνας είναι κάτι περισσότερο από επιτρεπτά, πόσο μάλλον όταν γίνονται από τους Έλληνες ή τις Ελληνίδες celebrities. Λατρεύουμε να βλέπουμε παλιές φωτογραφίες τους ή στιγμιότυπα από την παιδική τους ηλικία, και μας αρέσει ακόμη περισσότερο όταν μας βάζουν δύσκολα και δυσκολευόμαστε να τους αναγνωρίσουμε.

Η Ζέτα Μακρυπούλια έκανε το απόλυτο quarantine throwback εχθές και θα πάθεις πλάκα μόλις δεις τη φωτογραφία που ανέβασε η ηθοποιός και παρουσιάστρια. Η ηθοποιός μοιράστηκε με τους followers της κάποιες φωτογραφίες στα stories της, οι οποίες πραγματικά θα σε ξαφνιάσουν.

Έχεις δει την Ζέτα μικρό κοριτσάκι; Σίγουρα όχι. Μία παιδική φωτό και μία πριν από 26χρόνια με τον αδερφό της είναι αυτές που μας τράβηξαν περισσότερο την προσοχή, και πραγματικά πάθαμε πλάκα. Στα stories της μεταξύ άλλων είδαμε την μαμά της με τον αδερφό της σε μικρή ηλικία, αλλά και την αγαπημένη της απ’ ότι καταλάβαμε γιαγιά της, τη Χαρίκλεια.

Η Ζέτα με τα καστανά μαλλιά είναι πραγματικά αγνώριστη, όμως το ίδιο κούκλα, ενώ ως μικρό κοριτσάκι είναι απίστευτα χαριτωμένη. Δες το βίντεο με τη φωτό της παρουσιάστριας με τον αδερφό της, αλλά και τις υπόλοιπες φωτό στη gallery που ακολουθεί.