Σίσσυ Χρηστίδου: «Δεν με ακολουθεί, μάλλον θα με μπλοκάρει»

Σίσσυ Χρηστίδου: «Δεν με ακολουθεί, μάλλον θα με μπλοκάρει»

Η δήλωσή της που μας προβλημάτισε

Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι μία από τις παρουσιάστριες της ελληνικής showbiz που συμπαθούμε ιδιαίτερα, και μας αρέσει πολύ. Δεν διστάζει να τσαλακωθεί και να αυτοσαρκαστεί και αυτό είναι ένα από τα θετικά της. Πόσες φορές άλλωστε δεν έχει τσαλακωθεί στο Instagram ανεβάζοντας διάφορα story και φωτογραφίες που λίγες θα τολμούσαν;

Πριν από έναν χρόνο εκείνη και ο Θοδωρής Μαραντίνης ανακοίνωσαν μέσα από το Instagram account τους τον χωρισμό τους, αναφέροντας ωστόσο, πως παραμένουν γονείς και πολύ καλοί φίλοι για τους δύο γιούς τους. Έκτοτε τους έχουμε δει να ταξιδεύουν μαζί οικογενειακά, αλλά και στα γενέθλια των παιδιών τους.

Μία δήλωση όμως της Σίσσυ στο Instagram live της εχθές το απόγευμα, μας προβλημάτισε κάπως. Την ακούσαμε να λέει χαρακτηριστικά: «δεν με ακολουθεί, μάλλον θα με μπλοκάρει», και για κάποιο λόγο σκεφτήκαμε τον πρώην σύζυγό της. Ωστόσο αφού τσεκάραμε πως ακόμη ακολουθεί ο ένας τον άλλον, αναρωτηθήκαμε σε ποιον να αναφέρεται.

Βλέποντας λοιπόν ξανά το live της καταλάβαμε πως μιλάει για τον μεγάλο της γιο, ο οποίος έχει φτιάξει account στο Tik Tok όμως δεν την ακολουθεί. Και όπως καταλαβαίνεις αυτό για μία μαμά δεν είναι και ότι καλύτερο όταν δεν έχει τον έλεγχο. Η Σίσσυ αναφέρθηκε στο γεγονός πως δεν έχει καταλάβει ακριβώς πως λειτουργεί η εφαρμογή, και ο γιος της δεν την βοηθάει ιδιαίτερα και πως μάλλον θα τη μπλοκάρει, αν συνεχίσει να τον «ενοχλεί».

Και τι ζήτησε η μάνα; Να τη βοηθήσει να κατανοήσει τη λειτουργία του Tik Tok. Σίσσυ, αν μας διαβάζεις ούτε εμείς την έχουμε κατανοήσει πλήρως.