Μαρία Σολωμού: Τα βίντεο από την καραντίνα κι οι κοιλιακοί που δεν παίζονται

Μαρία Σολωμού: Τα βίντεο από την καραντίνα κι οι κοιλιακοί που δεν παίζονται

Η ηθοποιός έχει ένα από τα πιο γραμμωμένα κορμιά της εγχώριας showbiz.

Το κορμί της Μαρίας Σολωμού το θυμόμαστε ήδη από την εποχή των Singles. Τότε, ήμασταν συντονισμένοι μπροστά από την τηλεόραση για τις εξελίξεις με τη Λίλα, τον Περιστερόπουλο και τους λοιπούς χαρακτήρες, ωστόσο, όποτε υπήρχε πλάνο που έδειχνε το απίστευτο κορμί της Σολωμού, μέναμε να κοιτάμε μην μπορώντας να πιστέψουμε το θέαμα.

Αυτό το κορμί φαίνεται ότι όχι απλώς δεν έχει χάσει τη γράμμωσή του, αλλά όσο περνάει ο καιρός, τόσο πιο fit γίνεται. Σε σημείο που απλά θέλουμε να αποκτήσουμε τους κοιλιακούς της… χτες.

Μέσα στο σαββατοκύριακο, λοιπόν, η ηθοποιός έκανε μία σειρά από βίντεο με αφορμή τον παγκόσμιο διαλογισμό που έγινε τα χαράματα Σαββάτου προς Κυριακή, καθώς κι εκείνη ανήκει στους ανθρώπους που πιστεύουν στην ενέργεια και στη δύναμη της θετικής σκέψης.

Πέρα από την πολύ ενδιαφέρουσα ενέργεια, όμως, παρατηρήσαμε και τους φανταστικούς κοιλιακούς της Σολωμού, αφού φορούσε ένα λευκό cropped top.

Το αποτέλεσμα είναι τουλάχιστον εντυπωσιακό και μάλλον μας έδωσε άλλον λόγο να ακολουθούμε το fitness πρόγραμμά μας μέσα στην καραντίνα.