Ραγίζει καρδιές η Pink: Οι δύσκολες ώρες του γιου της και η μάχη κόντρα στον κορονοϊό

Ραγίζει καρδιές η Pink: Οι δύσκολες ώρες του γιου της και η μάχη κόντρα στον κορονοϊό

Οι δύσκολες στιγμές της τραγουδίστριας

Μόλις την προηγούμενη εβδομάδα, η 40χρονη τραγουδίστρια Pink αποκάλυψε πως είναι θετική στον κορονοϊό και μέσα στο Σαββατοκύριακο η ανατρεπτική σταρ μας συγκλόνισε αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες για την μάχη που δίνει τις τρεις τελευταίες εβδομάδες με τον covid 19.

Μιλώντας στο Instagram live με την φίλη της και συγγραφέα Jen Pastiloff, η Pink εξήγησε τις δύσκολες ώρες που βίωσε η ίδια και ο τρίχρονος γιος της Jameson.


https://www.instagram.com/p/B-kuG32HOr4

Η 40χρονη εξήγησε πως νιώθει καλύτερα αλλά ο γιος της ήταν πολύ πολύ άρρωστος.

«Υπήρξαν βράδια που έκλαψα και προσευχήθηκα περισσότερο από ποτέ στη ζωή μου, είναι αστείο αλλά σκεφτόμουν πως μας υποσχέθηκαν ότι τα παιδιά μας θα είναι καλά, τίποτα όμως δεν είναι σίγουρο, κανείς δεν είναι ασφαλής. Ο γιος μου ήταν πολύ άρρωστος, κατέγραφα τα συμπτώματά του επί τρεις εβδομάδες και ακόμα και 20 μέρες αργότερα ο πυρετός δεν πέφτει, είναι δύσκολος για όλους μας και για τον Carey και την Willow Που είναι καλά στην υγεία τους», τόνισε η Pink αναφερόμενη στον σύζυγο και την μεγάλη της κόρη.

H τραγουδίστρια πάντως εκφράζει το άγχος της καθώς έχουν περάσει ήδη 3 εβδομάδες αλλά τα συμπτώματα παραμένουν εκεί, πιο ήπια αλλά εκεί: