Χαρά Παππά: Το πρόβλημα υγείας του Μπουράκ Χακί και η απόσταση λόγω Κορονοϊού (video)

Χαρά Παππά: Το πρόβλημα υγείας του Μπουράκ Χακί και η απόσταση λόγω Κορονοϊού (video)

Η πρώην διαγωνιζόμενη του GNTM2 μίλησε για τη σχέση της και για όσα βιώνει εν μέσω καραντίνας.

Ο Κορονοϊός έχει αλλάξει πλέον την καθημερινότητά μας, όλοι μένουμε σπίτι, κινούμαστε με πρωτόγνωρους τρόπους και αυτό –σε ορισμένες περιπτώσεις- έχει δυσκολέψει και τις διαπροσωπικές σχέσεις. Τέτοιους είδους δυσκολίες βιώνει αυτή τη στιγμή η Χαρά Παππά, καθώς βρίσκεται μακριά από τον σύντροφό της, Μπουράκ Χακί.

Η διαγωνιζόμενη του GNTM2 μίλησε στη Φωλιά των «Κου-κου» και αποκάλυψε ότι αυτή τη στιγμή βρίσκεται με την οικογένειά της στην Ηγουμενίτσα, ενώ ο αγαπημένος της είναι στην Τουρκία. Χαρακτηριστικά, ανέφερε ότι είχε έρθει για δουλειές στην Ελλάδα και μόλις ξέσπασε η κατάσταση με τα μέτρα για την προστασία από τον Κορονοϊό αποφάσισε να παραμείνει εδώ και να μην ταξιδέψει με αεροπλάνο, ώστε να μη θέσει σε κίνδυνο ούτε την ίδια ούτε τον σύντροφό της.

Όπως θα δεις στο παρακάτω βίντεο, η Χαρά Παππά αποκάλυψε ότι ο Μπουράκ Χακί έχει χρόνιο πρόβλημα με τους πνεύμονες και ανήκει στις ευπαθείς ομάδες. Γι’ αυτό, άλλωστε, δεν ήθελε να ταξιδέψει και να τον θέσει σε κίνδυνο.

«Καθημερινά που μιλάμε υπάρχει μια ανησυχία στο πίσω μέρος του μυαλού του. Απλά εγώ προσπαθώ να τα ισορροπήσω και να είμαι λίγο πιο θετική και πιο αισιόδοξη. Κι αλήθεια είναι ότι επειδή έχει και πρόβλημα με την υγεία του, το βιώνει λίγο πιο έντονα γιατί ανησυχεί λίγο παραπάνω», δήλωσε η Χαρά Παππά.

Όπως εξήγησε, αυτή τη στιγμή ο Μπουράκ Χακί είναι στο σπίτι με τη γιαγιά του και τον γιο του. Η γιαγιά του είναι 89 χρόνων. Η αλήθεια είναι πως αυτός ο πανικός έχει προέλθει, επειδή δεν ακούγονται όλα τα κρούσματα στην Τουρκία. Προχθές ο Μπουράκ μού είπε πως υπάρχει κρούσμα κορονοϊού και στο χωριό που μένει. Είναι χρόνιο το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Μπουράκ. Το έχει από μικρή ηλικία» είπε, μεταξύ άλλων, η Χαρά Παππά.



Διάβασε ακόμα: Ο Enrique Iglesias μας δείχνει για πρώτη φορά την μικρή του κόρη (video)