Η Δανάη Μπάρκα αποκάλυψε σε live video τα συμπτώματά της την 12η μέρα του κορονοϊού

Η  Δανάη Μπάρκα αποκάλυψε σε live video τα συμπτώματά της την 12η μέρα του κορονοϊού

Θετική εξέλιξη στην υγεία της Δανάης

Η Δανάη Μπάρκα εξομολογήθηκε πριν μερικές ημέρες πως βιώνει συμπτώματα που δείχνουν πως είναι θετική στον κορονοϊό. Η νεαρή κοπέλα και κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου είχε εξηγήσει πως η γιατρός της και ο ΕΟΔΥ της είχαν συστήνει να παραμείνει σπίτι και να μην πάει στο νοσοκομείο ενώ η ίδια είχε πει χαρακτηριστικά μέσα στο Σαββατοκύριακο:

«8η μέρα πυρετού. Εκτός από αυτό,τις πρώτες 2 μέρες είχα πονοκέφαλο,την 3η μέρα ακολούθησε έντονος βήχας-που παραμένει ακόμα,ζαλάδα/αδυναμία,πρησμένα μάτια/κόκκινα και 2-3 μέρες ανοσμία.Δεν είχα καθόλου μπούκωμα στη μύτη ή φτέρνισμα... Πιθανότατα,αν υποθέσουμε ότι όντως έχω τον κορονοιό,τον κόλλησα από σούπερ μάρκετ,φαρμακείο ή περπάτημα γιατί ήταν οι μόνες έξοδοι μου.

Δεν μένουμε σπιτι για να μην κολλήσουμε εμείς, μόνο. Μένουμε σπιτι(και)για να μην κάνουμε κακό στην υγεία κάποιου που κινδυνεύει πολύ περισσότερο από εμάς.Όπως μου τόνισε και η γιατρος μου όλοι πλέον πρέπει να θεωρούμε τους εαυτους μας φορείς και να συμπεριφερόμαστε ανάλογα».

Μόλις σήμερα λοιπόν, έχουμε τα πρώτα ευχάριστα νέα για την Δανάη, η οποία στο νέο της live δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της αποκαλύπτοντας: